Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

2020/1.532.631.00 Condicionament de l'entorn Paisatgístic i patrimonial de Vilaller

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vilaller
Codi d'expedient:
2020/1.532.631.00 DINAMITZACIÓ
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
TERMINI
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'Ajuntament de Vilaller, en ser un ens local que pot ser beneficiari d'aquesta línia d'ajuts ha formulat una proposta d'actuació que consisteix en un projecte d'intervencions al marge dret del riu Noguera Ribagorçana al municipi de Vilaller, tram: entre el Moli vell i l'ermita de Riupedròs.

L'esmentat recorregut uneix diversos elements del patrimoni cultural del municipi, incloent també altres valors simbòlics i identitaris d'aquesta població.

Es tracta del condicionament dels accessos i de l'entorn paisatgístic i patrimonial encaminat a augmentar la competitivitat de l'oferta turística i impulsar l'activitat econòmica de la zona amb un salt qualitatiu.

El conjunt d'actuacions d'inversió que s'han de realitzar en el marc del referit projecte ascendeix a un pressupost de 52.360,86 Euros de base, més 10.995,78 Euros d'IVA al 21% i 63.356,64 Euros total.

Al Tauler electrònica de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (e-tauler) s'ha publicat la Resolució de secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran de 09 12 2019 de resolució definitiva de concessió de les subvencions per a la dinamització territorial per als anys 2018 i 2019

Entre les actuacions concedides definitivament hi figura la següent de la qual és beneficiari l'Ajuntament de Vilaller:

Expedient: PRE076/19/00520
Beneficiari: Ajuntament de Vilaller P2530700J
Títol actuació: Obres de condicionament de l'entorn paisatgístic i patrimonial de Vilaller
Pressupost: 63.356,64 Euros.
Subvenció: 39.708,48 Euros.

Realitzada la sol·licitud mitjançant una memòria valorada, l'enginyer municipal ha redactat el projecte executiu de les obres el qual se sotmet, mitjançant aquesta proposta, a la consideració del Ple per a la seva aprovació inicial i també definitiva, condicionada a que, durant el termini d'informació pública, no s'haguessin presentat al·legacions.

La totalitat de les obres previstes al projecte estan emplaçades en terrenys que ja formen part del patrimoni, MUNICIPAL.
Pressupost de licitació:
52.360,86 € sense IVA 63.356,64 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Vilaller
Termini de presentació d'ofertes:
09/07/20 14:59 h
Observacions:
TRAMITACIÓ PROJECTE

Publicat anunci d'informació pública al BOP de Lleida número 032 de 17 de febrer de 2020

La informació publica va iniciar-se el dia 18 de febrer de 2020 i va finalitzar el dia 1 d'abril de 2020

Durant el termini d'informació pública no han estat presentades al·legacions.

Els projectes esmentat han resultat aprovats definitivament i vigents des de la data de publicació al Bop de l'anunci corresponent.
Valor estimat del contracte:
52.360,86 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Terminis específics d'inici, d'execució, de finalització i de garantia. Inici. D'acord amb allò establert als plecs, formalitzat el contracte l'òrgan de contractació identificarà i posarà en relació la direcció facultativa, d'execució i al responsable del contracte amb els contractistes adjudicataris. En aquell acte es podran precisar les mesures i/o instruccions i/o itineraris pel correcte desenvolupament de la execució, la seva verificació, justificació, liquidació o altres aspectes de funcionament. També es podrà formalitzar la comprovació del replanteig i considerar amb aquesta efectuat l'inici de les obres. Execució. La execució de l'actuació està prevista una durada de les obres de DOS mesos amb una plantilla mitjana de TRES treballadors. Possibles pròrrogues. Excepcionalment, si per circumstàncies sobrevingudes, incidències en la programació de les obres, imprevistos o altres causes i sempre que no es desvirtuï cap aspecte relacionat amb la satisfacció de les necessitats perseguides amb els contractes ni tampoc terminis de justificació de finançaments subvencionats o que l'ajornament en la terminació no produís problemes de difícil reparació, es podran autoritzar pròrrogues en la terminació de les obres fins 30 dies addicionals o més al termini de finalització. Garantia. El termini de garantia s'estableix en 1 any a comptar des del dia següent a la data de recepció.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: 3.14.2.1.- Valoració de millores aportades Taules i bancs Unitats de Subministrament i instal·lacio¿ de taula de pi¿cnic tipus Gavarres de 2040x810 mm amb 2 bancs, inclosa base de fonamentacio¿, completament acabat sense cost per l¿Ajuntament i que te un
Ponderació: 1.00 - Criteri: 3.14.2.2.- Valoració de millores aportades Papereres Unitats de Subministrament i col·locacio¿ de paperera tipus Gavarres de 110 litres, completament acabat sense cost per l¿Ajuntament i que te un valor estimat del conjunt de cada unitat anterior de 698
Ponderació: 1.00 - Criteri: 3.14.2.3.- Valoració de millores aportades Banquetes Unitats de Subministrament i col·locacio¿ banqueta Gavarres de 1840x210mm, completament acabat sense cost per l¿Ajuntament i que te un valor estimat del conjunt de cada unitat anterior de 698,87 ¤. El
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45223820
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Es remet als Plecs
Classificació empresarial:
Es remet als Plecs

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya