Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Exp. 378/2022-SE-PO: Contractació reservada a centres especials de treball del servei de manteniment de jardins i jardineres interiors i exteriors dels centres del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

Òrgan de contractació:
Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona
Codi d'expedient:
378/2022-SE-PO
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de manteniment de jardins i jardineres interiors i exteriors dels centres del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, segons característiques i condicions definides al Plec de prescripcions tècniques de la licitació.
Pressupost de licitació:
94.206,77 € sense IVA 113.990,19 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
30/08/22 11:00 h
Observacions:
Contractació reservada a centres especials de treball d'acord amb la disposició addicional quarta de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
184.823,72 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre 2) :
07/09/22 08:30 Virtual. Les persones interessades a assistir virtualment a l'acte han d'enviar un correu electrònic a contractacio@psmar.cat, abans de les 14:00h del dia 06/09/2022, per ser incorporades a la reunió de l'aplicatiu TEAMS.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de prorrogar-ho 2 anys més. Possibilitat de prorrogar-ho 2 anys més. Possibilitat de prorrogar-ho 2 anys més. Possibilitat de prorrogar-ho 2 anys més. Possibilitat de prorrogar-ho 2 anys més. Possibilitat de prorrogar-ho 2 anys més.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 17.00 - Criteri: Projecte de treball i organització del servei
Ponderació: 9.00 - Criteri: Grau de mecanització i tecnificació del manteniment de jardins i jardineres interiors i exteriors
Ponderació: 5.00 - Criteri: Pla mediambiental i Pla de gestió de residus
Ponderació: 3.00 - Criteri: Pla de formació del personal
Ponderació: 3.00 - Criteri: Pla de prevenció de riscos laborals
Ponderació: 3.00 - Criteri: Pla de contingències i gestió d'incidències
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77310000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims anys disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per un import igual o superior al pressupost de licitació.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació, com a mínim de 3 certificats, dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim els cinc últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data, el CPV i el destinatari, públic o privat d'aquests.
Observacions:
Es consideren serveis de la mateixa naturalesa els que constitueixen l'objecte del contracte, a serveis de manteniment de jardins i jardineres interiors i exteriors de centres hospitalaris de com a mínim 2.500 m² de zones enjardinades. Es considera que treballar en àmbit hospitalari té uns requeriments específics diferents als d'un altre àmbit, per exemple, limitació més estricte del soroll de la maquinària per tal de respectar el descans dels pacients, no utilització de productes fitosanitaris que puguin tenir olors perjudicials pels pacients, etc.

Respecte la superfície a tractar, els metres quadrats especificats responen a la realitat bàsicament de l'Hospital del Mar. Aquesta superfície suposa una gestió diferent que comporta haver de disposar de maquinària i altres recursos específics per poder prestar el servei en condicions.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
D'acord amb el previst en l'article 77.1 b de la LCSP, alternativament, en cas de disposar de classificació en els termes establerts en el Reial Decret 773/2015, de 28 d'agost, els licitadors podran acreditar la seva solvència tècnica, econòmica i financera mitjançant l'acreditació de la corresponent classificació de l'empresa licitadora ajustada a l'objecte del contracte, en el grup, subgrup i categoria assenyalades a continuació, expedit pel Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de l'Estat o per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya:
Grup O, Subgrup 6, Categoria 1
Centres especials d'ocupació:

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya