Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE LES OBRES DEL PROJECTE DE REPOSICIONS I MILLORES ALS SISTEMES DE SANEJAMENT A L'ÀMBIT DEL CONSELL COMARCAL DEL PLA D'URGELL (2019)

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Codi d'expedient:
1379 - 41-0001/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació de les obres consistents en lES reposicions i millores als sistemes de sanejament a l'àmbit del Consell Comarcal del Pla d'Urgell (2019), d'acord amb el Projecte aprovat pel Ple del Consell Comarcal en data 3 de juliol de 2019.
Pressupost de licitació:
261.787,98 € sense IVA 316.763,45 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
16/10/19 - 01/04/20
Àmbit geogràfic:
Pla d'Urgell
Termini de presentació d'ofertes:
16/09/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
261.787,98 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
23/09/19 11:30 Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45259100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negoci referit al millor exercici dins dels 3 ultims anys . Aquest valor del millor exercici haurà de ser com a mínim el valor estimat del contracte 261.787,98 ¤.
Mínim d'acreditació:
261.787,98 €
Observacions:
¿ Acreditació documental:

Declaració de l'empresari indicant el volum anual de negocis global de l'empresa.

Per acreditar documentalment aquesta circumstància el licitador proposat com adjudicatari haurà d'aportar els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre i, en cas contrari, pels comptes anuals dipositats en el registre oficial on hagués d'estar inscrit.
Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil o degudament compulsats.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
-Relació de les obres executades en el curs dels últims 5 anys avalada per certificats de bona execució, que hauran d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres.

-Declaració indicant el personal tècnic o organisme tècnics que estiguin o no integrats a l'empresa dels que aquesta disposi per a l'execució de les obres, acompanyada dels documents acreditatius corresponents quan li sigui requerit pels serveis dependents de l'òrgan de contractació.
Observacions:
En cas que el licitador sigui una empresa de nova creació i que per tant tingui una antiguitat inferior a 5 anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà pels següents mitjans:

-Declaració indicant el personal tècnic o organisme tècnics que estiguin o no integrats a l'empresa dels que aquesta disposi per a l'execució de les obres, acompanyada dels documents acreditatius corresponents quan li sigui requerit pels serveis dependents de l'òrgan de contractació.
Classificació empresarial:
Alternativament, la solvència econòmica i tècnica mínima requerida als apartats anteriors es podrà acreditar amb la classificació empresarial en el grup, subgrup i categoria que tot seguit es detalla: Grup E (Hidràuliques) Subgrup 7 (Obres hidràuliques sense qualificació específica). Categoria 2 ( superior a 150.000¤ e inferior o igual a 360.000¤)

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya