Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

CONTRACTE PER AL SERVEI DE NETEJA VIÀRIA, NETEJA DE PLATGES, RECOLLIDA DE RESIDUS I GESTIÓ DE LA DEIXALLERIA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de clavegueram i eliminació de deixalles: serveis de sanejament i serveis similars
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria municipal de Sant Feliu de Guíxols, en dos lots:
Lot 1: Neteja viària i de platges, i transport dels residus recollits a les plantes de tractament o recuperació.
Lot 2: Recollida dels residus sòlids urbans d'origen domiciliari, comercial del municipi i tots els considerats residus municipals per llei.
Transport dels residus fins a les plantes de tractament o de recuperació.
Gestió de la deixalleria municipal i transport dels residus admesos a les plantes de tractament o recuperació, segons el descrit en el Plec de prescripcions tècniques particulars.

Pressupost de licitació:
4.635.444,14 € sense IVA 5.098.988,55 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
5 anys
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
22/04/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
28.412.664,88 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
3
Oferta integradora:
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
DOUE:
Accés al DOUE - 06/03/20
DOUE:
Accés al DOUE (Correcció d'errades) - 03/04/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri:
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador o candidat, en l'àmbit al qual es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dades de constitució o d'inici d'activitat de l'empresari.
El volum de negocis mínim anual exigit serà 1,5 vegades el preu anual de licitació del lot corresponent en relació al qual es presenti la proposta. En cas que es presenti una proposta integradora de tots dos lots, caldrà acreditar aquest volum de negocis per cada lot que integra la proposta.
Observacions:
S'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre i, en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Experiència en la realització de serveis del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, que s'ha d'acreditar per cada lot que es presenti oferta mitjançant la relació dels treballs o subministraments efectuats per l'interessat en el curs dels tres últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat, avalats per certificats de bona execució. El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del preu anual de licitació del lot corresponent, o de la seva anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte.
Observacions:
A efectes de determinar la correspondència entre els serveis acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà al grup i subgrup de classificació al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers números dels seus respectius codis CPV.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Alternativament, les empreses podran acreditar la seva solvència econòmica i financera i tècnica o professional amb les següents classificacions:
GRUP: R - SUBGRUP: 5 (D-RD 1098/2001) - CATEGORIA: 5
GRUP: U - SUBGRUP: 1 (A-RD 1098/2001) - CATEGORIA: 5


Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Una declaració de compromís a adscriure tots els materials necessaris per a la prestació dels serveis, amb una relació dels mitjans materials que l'empresa es compromet a adscriure al servei, que com a mínim han de ser els aportats directament per l'empresa adjudicatària, de nova adquisició i fabricació o en règim de lloguer, que en els diferents annexos del plec de prescripcions tècniques s'estableixen per cada servei com a mitjans mínims necessaris. Tanmateix, també haurà d'adscriure al servei el mitjans materials aportats per l'Ajuntament descrits en el plec de prescripcions tècniques.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Una relació del mitjans humans que l'empresa es compromet a destinar al servei, que, d'entrada, han de ser els que es descriuen en el plec de prescripcions tècniques com a mitjans humans a subrogar, tenint en compte les regles especials descrites en l'annex 4 del plec.

Tanmateix, d'acord amb el previst en l'art. 76 de la LCSP, les persones destinades a desenvolupar les tasques de cap de servei/encarregat previstes en el plec de prescripcions tècniques, hauran d'acreditar una experiència mínima de 3 anys en un contracte de similars característiques.
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
Certificats acreditatius del compliment de les normes de garantia de la qualitat i/o de gestió mediambiental: UNE¿EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001 o certificats equivalents, respectivament.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya