Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte de la prestació dels serveis postals de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/8931
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Transport de correu per via terrestre i per via aèria
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació dels serveis postals de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i el seu sector públic que no siguin notificacions administratives.
Pressupost de licitació:
50.000,00 € sense IVA 60.500,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
27/11/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
85.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B ) :
10/12/19 09:00 Sala de Juntes
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de prorrogar el contracte una anualitat més.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 49.00 - Criteri: MILLORA ECONÒMICA DELS PREUS UNITARIS
Ponderació: 3.00 - Criteri: DISPOSAR DE PROGRAMARI VIA WEB I ALLOTJAT AL NÚVOL DE CONTROL DELS ENVIAMENTS I FORMACIÓ D'AQUEST PROGRAMARI AL PERSONAL MUNICPAL AMB UN MÍNIM DE 5 HORES
Ponderació: 27.00 - Criteri: MEMÒRIA I PLANIFICACIÓ DEL SERVEI
Ponderació: 21.00 - Criteri: MEMÒRIA DE QUALITAT EN LA PRESTACIÓ DEL SERVEI
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
64110000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys conclosos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.

El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil

Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs anàlegs realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.

S'exigeix que el licitador haurà d'acreditar com a executat (sense incloure impostos) un import equivalent al 150%, del valor estimat del contracte en serveis de similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte.

A efectes de determinar la correspondència entre els serveis executats pel licitador i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà a la pertinença al mateix subgrup de classificació i en la resta de casos a la igualtat dels dos primers dígits dels seus respectius CPV.

Els serveis o treballs efectuats s'acrediten mitjançant certificats de bona execució (d'acord amb el model ANNEX que s'incorporarà al PCAP) realitzats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

S'acreditaran, com a mínim, tots els certificats suficients corresponents als tres anys inclosos en la relació aportada d'aquests serveis o treballs realitzats, segons l'establert als paràgrafs anteriors, que, entre tots, permeti assolir el mínim de solvència exigit .

Per empreses de menys de 5 anys d'antiguitat caldrà acreditar que disposa de mitjans suficients per a la prestació del servei que es vol contractar, especialment declarant la maquinaria, material i equip tècnic que es disposarà. A aquest efecte, haurà de presentar, quan li sigui requerida, la documentació acreditativa de la disposició d'aquests mitjans indicant si disposa de la seva titularitat o es fa a traves de mitjans externs.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya