Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Contractació del servei de suport a l'òrgan interventor en l'exercici de les funcions de comprovació material de la inversió

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/4102
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix l'objecte del present contracte la prestació del servei relatiu al suport a l'òrgan interventor en l'exercici de les funcions de comprovació material de la inversió legalment previstes, i vinculades principalment a l'execució de contractes d'obres, en els supòsits en els que es requereixi d'un suport tècnic que garanteixi el correcte exercici de dites funcions.
Pressupost de licitació:
50.000,00 € sense IVA 60.500,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
19/06/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
85.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B ) :
20/08/19 09:00 Sala de Juntes
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
1any
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Rebaixa del preu/hora, un màxim de
Ponderació: 15.00 - Criteri: Increment del número d'hores anuals de prestació del servei pel mateix preu
Ponderació: 5.00 - Criteri: Composició de l'equip professional (titulació i experiència): fins a
Ponderació: 15.00 - Criteri: Descripció de la metodologia aplicable (descripció d'objectius i procediments aplicables): fins a
Ponderació: 5.00 - Criteri: Subministrament de la informació en mitjans informàtics i digitals: fins a
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys conclosos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.

El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents.

Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació d'una declaració responsable en la que manifesti aquesta situació i la documentació de què disposa per verificar per el seu volum anual de negocis.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Solvència tècnica de les empreses licitadores

Declaració relativa a l'experiència en la prestació de serveis professionals en els darrers 5 anys, durant els quals, com a mínim, hauran d'haver formalitzat contractes de direcció d'obra o direcció d'execució d'obra de la següent tipologia d'obres:

- 5 projectes d'obres d'urbanització o d'edificació, amb un valor acumulat total de 200.000,- euros.

L'experiència s'acreditarà mitjançant l'aportació d'un certificat emès per l'Administració o persona física o jurídica contractant acreditatiu dels contractes adjudicats a favor del licitador en qüestió en el que consti:

- L'Administració contractant.
- Objecte del contracte.
- Import de l'obra.

S'haurà d'acreditar experiència en la direcció d'obres o direcció d'execució d'obres, ja siguin d'urbanització o d'edificació.

Alternativament, s'admetrà acreditar la solvència tècnica justificant haver realitzat tasques iguals o similars a les de l'objecte del contracte.

L'acreditació de la solvència exigida s'haurà de practicar, en el cas de resultar adjudicatari, prèviament a l'adjudicació del contracte, moment en el que caldrà aportar certificació emesa per l'òrgan contractant si es tracta d'ens del sector públic o per l'empresa contractant si es tracta del sector privat de conformitat amb el model de l'Annex 10 del PCAP.


Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya