Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA TRANSHUMÀNCIA I ELS CAMINS RAMADERS DE SANT MARGARIDA I ELS MONJOS, ACTUACIÓ INCLOSA A L'OPERACIÓ PENEDÈS 360º COFINANÇADA PEL PO FEDER DE CATALUNYA 2014-2020, EIX PRIORITARI 6

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Codi d'expedient:
G5036-000002/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte són les obres de rehabilitació i ampliació de la Casa del Prior dins del conjunt del Castell de Sant Raimon de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos, per tal que aquest pugui allotjar el centre d'interpretació de la transhumància i els camins ramaders i, per extensió, del paisatge, la natura i el món rural, redactat per IBARZMILA UTE.
Pressupost de licitació:
468.920,49 € sense IVA 567.393,79 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Santa Margarida i els Monjos
Termini de presentació d'ofertes:
10/05/22 14:00 h
Observacions:
Aquesta actuació, promoguda pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès, s'emmarca dins l'operació "Penedès 360", cofinançada pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, Eix prioritari 6, d'acord amb l'Ordre GAH/45/2016, de 7 de març, per la qual s'aprovaven les seves bases reguladores (DOGC nº7078, de 14/03/2016), i que ha estat seleccionada d'acord amb el contingut de la Resolució GAH/2372/2017, de 10 d'octubre, de segona modificació de la Resolució GAH/1214/2017, de 26 de maig, per la qual se seleccionen les operacions de les entitats locals susceptibles de cofinançament pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6.

Igualment, està cofinançada per la línia de suport per a l'atorgament de subvencions als ens locals seleccionats pel Programa Operatiu FEDER 2014-2020, convocatòries Eixos prioritaris 4 i 6 i Projectes d'especialització i competitivitat territorial, en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.
Valor estimat del contracte:
468.920,49 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
19/05/22 13:00 Consell Comarcal de l'Alt Penedès Hermenegild Clascar, 1-3 Vilafranca del Penedès
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es podrà prorrogar fins a un màxim de sis (6) mesos.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Criteris valoració automàtica - Oferta econòmica
Ponderació: 15.00 - Criteri: Criteris valoració automàtica -Millora: proposta amliació del termini de garantia
Ponderació: 25.00 - Criteri: Criteris de valoració sotmesos a judici de valor - Memòria tècnica descriptiva
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45212350
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
¿ Volum anual de negocis en l¿àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) últims disponibles en funció de les dates de constitució o d¿inici d¿activitats de l¿empresari i de presentació de les ofertes, per un import igual o superior a 468.920,49 ¤ equivalents al valor mitjà anual del contracte.
Observacions:
S¿acreditarà amb la presentació dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, en el seu cas, en el registre oficial corresponent. En cas d¿empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, s¿acreditarà mitjançant llibres d¿inventaris i comptes anuals degudament legalitzats.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Al tractant-se d'obres sobre conjunts monumentals declarats com a béns culturals d'interès nacional (BCIN), en que té especial rellevància els aspectes d'estudi previ topogràfic i de prospecció arqueològica, caldrà acreditar experiència suficient en la realització de feines anàlogues o similars a les que constitueixen l'objecte del contracte, és a dir, obres sobre monuments o béns culturals especialment protegits, executades en el curs dels darrers cinc (5) anys.

Igualment, l'import mínim anual acumulat referit a l'any de major execució dels 5 indicats, haurà de ser igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte.

Per altra banda, no es considerarà que l'empresa té suficient solvència tècnica, si no pot acreditar haver executat com a mínim dos (2) projectes d'obres sobre conjunts monumentals declarats com a béns culturals d'interès nacional (BCIN) de tipologia anàloga o similar a la que constitueix l'objecte del contracte, d'acord amb la definició continguda en els punts anteriors.

¿ Determinació de feines anàlogues o similars:

S'entendran per feines anàlogues o similars a les que constitueixen l'objecte del contracte, les feines definides al PPT.
Observacions:
S'acreditarà mitjançant aportació de certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent (en cas de treballs realitzats per al sector públic) o certificats equivalents o declaració del empresari en cas de treballs realitzats per al sector privat, als quals s'acompanyarà dels documents que acreditin la realització de la prestació.

En qualsevol cas, els certificats o documents corresponents comprendran els treballs realitzats, tal com s'ha indicat, en el curs dels darrers cinc (5) anys, i caldrà que identifiquin les dades següents:

- Breu descripció del projecte o feines realitzades (indicant també lloc on s'ha portat a terme, destinatari de les mateixes, data de realització)
- Import del projecte executat.
- Especificar si es dur a bon terme i segons les regles que regeixen la professió.
Classificació empresarial:
Classificacions admeses per la licitació: No s'exigeix d'acord amb l'article 77 LCSP per ser el VEC inferior als 500.000¤ les empreses licitadores podran acreditar la seva solvència, indistintament, mitjançant l'acreditació del compliment dels requisits mínims de solvència econòmica i financera, i de solvència tècnica detallats en el present apartat G.2, o bé mitjançant la seva classificació en el grup o subgrup de classificació corresponent a l'objecte del contracte, detallat, si s'escau, en el punt G.1. A aquests efectes, la classificació que correspon a l'obra, de conformitat amb el RD 1098/2001, de 12 d'octubre, modificat pel RD 773/2015, de 28 d'agost és: - Grup K, subgrup 7, categoria 3

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya