Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei per la redacció del Projecte de transformació urbana de l'Avinguda Catalunya en una travessera urbana i la seva reurbanització, a Palau-solità i Plegamans

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Codi d'expedient:
2021/08-2341
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Modificació puntual del PCAP i PPT, i ampliació de termini de presentació de proposicions. La modificació consisteix en la rectificació en l'enllaç publicat de l'annex II del PPT. així com a la clàusula 1.15 del PCAP, respecte del format de la memòria a presentar; com a consenqüencia de les modificacions esmentades, s'amplia el termini de presentació de proposicions.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei per la redacció del Projecte de transformació urbana de l'Avinguda Catalunya en una travessera urbana i la seva reurbanització, a Palau-solità i Plegamans.
És objecte del present plec la contractació promoguda per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans del servei consistent en la Redacció del Projecte de transformació urbana de l'Avinguda Catalunya en travessera urbana i la seva reurbanització, a Palau-solità i Plegamans. L'àmbit del Projecte a redactar comprendrà l'Avinguda Catalunya, des de l'encreuament d'aquesta amb l'Av. Montseny i el C de l'Orfebreria (límit sud) fins l'encreuament de la mateixa amb la rotonda de la Carretera C-59 a l'alçada de Can Puigoriol (límit nord)
Pressupost de licitació:
50.530,27 € sense IVA 61.141,62 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Palau de Plegamans
Termini de presentació d'ofertes:
16/04/21 14:30 h
Observacions:
Data límit d'obtenció de documents i informació: d'acord amb la clàusula 1.9 del Plec de clàusules administratives particulars, fins el dia 26 de març de 2021 per a l'acceptació de preguntes i fins el dia 1 d'abril de 2021 per a publicació de respostes. Fins el 8 d'abril de 2021 per a l'obtenció dels Plecs de clàusules en el perfil del contractant.
Valor estimat del contracte:
50.530,27 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Proposta metodològica i organitzativa pel desenvolupament del treball, així com proposta de criteris de disseny i solucions tècniques
Ponderació: 40.00 - Criteri: Preu ofertat
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat i dedicació addicional
Ponderació: 9.00 - Criteri: Reducció terminis
Ponderació: 6.00 - Criteri: Presentació de la proposta
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
facturació realitzada en els últims TRES exercicis anuals, en l'àmbit d'activitats corresponents a l¿objecte del contracte. L'import anual haurà de ser igual o superior al pressupost base de licitació del present contracte.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
D'acord amb el que estableix l'article 87.1.b) LCSP, s'haurà de justificar la tinença d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import igual o superior a 300.000 euros/sinistre, pel termini de vigència del contracte i el compromís de la seva renovació o pròrroga que permeti el manteniment de la cobertura durant tota l'execució del contracte. L'acreditació d'aquest requisit s'efectuarà mitjançant certificat expedit per l'assegurador, en el que constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, així com amb el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en el seu cas.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
L'equip estarà integrat com a mínim pels següents professionals:
- Director/a de l'equip: un/a arquitecte/a superior o titulacions equivalents a l'estranger, essent vàlides altres titulacions similars o adients amb l'objecte del contracte.

- Un/a especialista en participació ciutadana amb la titulació universitària de grau mig o superior que estigui habilitada legalment per a l'execució de les funcions indicades (o la titulació comunitària homologada).

Un mateix professional no pot ocupar més d'un lloc de l'equip mínim.

Tots els tècnics hauran de tenir experiència mínima d'haver participat en un treball/servei de característiques similars a l'objecte del contracte en els últims 6 anys.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis o treballs efectuats d'igual i similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim, els sis 6 últims anys que inclogui objecte, import, dates i el destinatari públic o privat d'aquests, signada pel representant legal de l'empresa.

Mínim: En aquesta relació ha de constar treballs/serveis de característiques similars a l'objecte del contracte per un import mínim de 60.000 ¤ (IVA inclòs) en algun dels sis 6 exercicis esmentats.

Com a mínim un dels treballs s'ha d'acreditar que sigui la redacció d'un Projecte de Transformació d'una carretera en travessera urbana.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya