Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Assistència jurídica per a l'anàlisi dels instruments de contractació dels serveis de transport regular interurbà de viatgers per carretera: anàlisi legal-contractual, i econòmica per a la seva adaptació a un sistema de transport públic integrat en el conjunt del territori de Catalunya.

Òrgan de contractació:
Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)
Codi d'expedient:
C-28/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Assistència jurídica per a l'anàlisi dels instruments de contractació dels serveis de transport regular interurbà de viatgers per carretera: anàlisi legal-contractual, i econòmica per a la seva adaptació a un sistema de transport públic integrat en el conjunt del territori de Catalunya.
Pressupost de licitació:
62.800,00 € sense IVA 75.988,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
10/04/19 13:00 h
Valor estimat del contracte:
62.800,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
17/04/19 10:00 Sala de Juntes (ATM)
Obertura de pliques (Sobre C) :
29/04/19 11:00 Sala de Juntes (ATM)
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 49.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 2.00 - Criteri: Reducció període lliurament treballs
Ponderació: 20.00 - Criteri: Proposta tècnica
Ponderació: 15.00 - Criteri: Equip humà
Ponderació: 14.00 - Criteri: Millores
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79140000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum anual de negocis global de l'empresa licitadora referit al millor exercici dins dels darrers tres anys disponibles per un import mínim de 94.000,00 ¤
Mínim d'acreditació:
94.000,00 €
Observacions:
L'acreditació es farà mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Període:
3 anys
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Acreditar que per a l'execució del contracte es disposa d'un equip tècnic coneixedor de l'àmbit funcional i format, com a mínim, per un nombre de components i titulacions que a continuació es detallen (adjuntar els seus currículums i acreditar les seves titulacions):
Observacions:
- Un/a advocat/da, amb titulació de grau universitari o títol superior, especialista jurídicament en el transport públic i privat de viatgers en l'àmbit urbà o metropolità d'àmbit local a internacional que actuarà com a cap de l'assistència tècnica i responsable dels documents, tasques i propostes requerits, amb una experiència mínima de 5 anys acreditable en l'àmbit objecte d'aquesta assistència tècnica.
- Un/a advocat/da, amb titulació de grau universitari o títol superior, especialista jurídicament en el transport públic i privat de viatgers en l'àmbit urbà o metropolità que actuarà com a coordinador responsable de la redacció dels documents i propostes requerits a nivell de normativa dels estats de la Unió Europea i comunitari, amb una experiència mínima de 3 anys acreditable en l'àmbit objecte d'aquesta assistència tècnica.
- Un/a assessor/a econòmic, amb titulació de grau universitari o títol superior, que actuarà com a suport amb una experiència mínima de 2 anys acreditable en fiscalitat, contractació pública i procediment administratiu i especialment respecte als instruments de col·laboració interadministrativa.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis d'assistència jurídica en els que hagi participat com a principal responsable, d'igual o similar naturalesa a la de l'objecte d'aquest contracte. El licitador haurà d'acreditar almenys tres experiències d'assistència jurídica d'igual o similar naturalesa, executades en els darrers 3 anys, en els quals haurà d'haver exercit el lideratge dels treballs, per un import superior a 15.000 ¤, indicant el seu import, dates i destinataris públics o privats dels mateixos.
Mínim d'acreditació:
15.000,00 €
Observacions:
Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Període:
3 anys

Plecs

 

Documentació

 
Informe insuf de mitjans C28 2018.pdf
PDF
Acord aprovació C28 2018.pdf
PDF
Informe de necessitats C28 2018.pdf
PDF
Anunci licitació C28 2018.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Veure l'annex E del Plec de Clàusules Administratives
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya