Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

PTOP-2022-39 Execució d'operacions de conservació integral dels sistemes, programari i maquinari del Centre de Control Viari de Catalunya (CCVC), dels túnels que gestiona (equipaments i obra civil) i dels seus accessos.

Òrgan de contractació:
Departament de Territori
Codi d'expedient:
PTOP-2022-39
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
canvi limit presentació
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució d'operacions de conservació integral dels sistemes, programari i maquinari del Centre de Control Viari de Catalunya (CCVC), dels túnels que gestiona (equipaments i obra civil) i dels seus accessos.
Pressupost de licitació:
45.858.862,04 € sense IVA 55.489.223,08 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Espanya
Termini de presentació d'ofertes:
02/12/21 13:00 h
Observacions:
Us recordem la necessitat d'acord amb els requeriments del PCAP que tots els documents inclosos en qualsevol dels sobres digitals han d'anar signats electrònicament per la mateixa persona representant que signa el DEUC o la declaració en el seu cas.

Amb independència de les característiques específiques d'aquesta licitació es recorda a totes les empreses potencialment interessades en aquesta o altres licitacions, la possibilitat d'utilitzar el punt de trobada virtual d'empreses d'aquesta Plataforma de serveis de contractació pública com a instrument útil per fomentar l'associació empresarial així com l'intercanvi d'informació i coneixements a aquests efectes.

Es recorda als possibles licitadors les causes d'exclusió automàtica de la licitació que figuren als plecs i especialment, les que figuren com a tals al quadre de característiques del PCAP.

Us recomanem que us inscriviu en el Registre electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Hisenda, carrer del Foc, 57, 08038 Barcelona; https://reli.gencat.cat) o en el Registre oficial de licitadors i empreses classificades del sector públic, a la data final de presentació d'ofertes per tal d'agilitar els tràmits procedimentals i per tal d'evitar que presenteu la documentació administrativa requerida al PCAP que ja ha hàgiu presentat al RELI.
Valor estimat del contracte:
62.749.339,83 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre C) :
20/01/22 11:00 EINA COL·LABORATIVA TEAMS
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
12 mesos
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 26/10/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Sotmesos a judici de valor
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Altres critèris
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50230000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Article 87.1.a) LCSP: Volum anual de negoci de l'empresa licitadora referit a l'any de major volum de negoci dels darrers tres anys per un import igual o superior a: 17.197.073,27 ¤
Observacions:
Declaració sobre el volum global de negocis
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Article 90.1.a) LCSP: Relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa als que constitueixen l'objecte del contracte executats durant els darrers tres anys que inclogui: import, dates i destinatari, públic o privat. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada de la documentació de què disposi que acrediti la realització de la prestació. L'import anual acumulat que l'empresa ha d'acreditar com executat durant l'any de major execució dels últims tres anys, en treballs d'igual o similar naturalesa que els de l'objecte del contracte, és de: 8.025.300,86 ¤
Observacions:
Relació dels principals serveis o treballs realitzats els darrers 3 anys
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Grup O) Serveis de conservació i manteniment de béns immoblesSubgrup 2. Conservació i manteniment de carreteres, pistes, autopistes, autovies, calçades i vies fèrries.Categoria 5, quan la quantia del contracte sigui igual o superior a 1.200.000 euros.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Grup P) Serveis de manteniment i reparació d¿equips i instal·lacionsSubgrup 1. Manteniment i reparació d¿equips i instal·lacions elèctriques i electròniques.Categoria 5, quan la quantia del contracte sigui igual o superior a 1.200.000 euros.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Grup V) Serveis de tecnologies de la informació i les comunicacionsSubgrup 3. Manteniment i reparació d¿equips i instal·lacions informàtics i de telecomunicacions.Categoria 4, quan la quantia del contracte sigui igual o superior a 600.000 euros i inferior a 1.200.000 euros.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Grup V) Serveis de tecnologies de la informació i les comunicacionsSubgrup 5. Explotació i control de sistemes informàtics i infraestructures telemàtiques.Categoria 3, quan la quantia del contracte sigui igual o superior a 300.000 euros i inferior a 600.000 euros.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya