Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

20180306_CONTRACTACIO DEL SERVEI DE RENTAT DE ROBA PELS CENTRES D'HOSPITAL DE SANT JOAN DE REUS SA (SOCIETAT UNIPERSONAL) I DE LA FUNDACIÓ SAGESSA - SALUT (EN LIQUIDACIÓ)

Òrgan de contractació:
Hospital de Sant Joan de Reus, SAM
Codi d'expedient:
20180306_
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació del servei integral de bugaderia, que inclou el lloguer, el rentat i el manteniment de la roba d'uniformitat i de la roba plana dels centres adscrits a l'activitat d'atenció primària i comunitària de la Fundació Sagessa Salut (en liquidació) i dels centres adscrits a l'activitat hospitalària de l'entitat Hospital de Sant Joan de Reus SA (Societat Unipersonal).
Pressupost de licitació:
1.138.925,33 € sense IVA 1.378.099,65 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Tarragona
Termini de presentació d'ofertes:
17/06/21 14:00 h
Observacions:
Diversos CPV: 39518000-6, 50830000-2, 98311000-6, 98312000-3 i 98315000-4.
Valor estimat del contracte:
3.075.098,38 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveuen tres possibles pròrrogues de 12 mesos cadascuna.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Preu (Lot 1 i 2)
Ponderació: 25.00 - Criteri: Prosposta tècnica i pla de treball (Lot 1 i 2)
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat i control (Lot 1)
Ponderació: 5.00 - Criteri: Qualitat dels materials (Lot 1 i 2)
Ponderació: 5.00 - Criteri: Capacitats tècniques dels dispensadors (Lot 2)
Ponderació: 5.00 - Criteri: Qualitat i control (Lot 2)
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Ràtio entre actius i passius, al tancament de l'últim exercici econòmic per al qual estigui vençuda l'obligació d'aprovació de comptes anuals per import superior a la unitat, en els termes d'allò establert a l'apartat 87 de la LCSP (la solvència total de l'empresa vindrà determinada per la relació entre aquestes dues magnituds: actiu total i passiu exigible (suma de les partides de creditors a llarg, mig i curt termini).
Mínim d'acreditació:
1,00 €
Període:
Últim exercici
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis mínim d'una vegada i mitja el valor estimat del contracte del/s lot/s al/s qual/s concorre en, com a mínim, un del tres darrers exercicis aprovats.
Mínim d'acreditació:
1,50 €
Observacions:
L'empresa proposada com a adjudicatària haurà d'acreditar la seva solvència econòmica i financera a requeriment de la Mesa de contractacions mitjançant l'aportació dels estats de comptes corresponents als tres darrers exercicis que tingui obligació d'haver presentat, aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (si l'empresari està inscrit al Registre, en cas contrari pels que disposi al registre oficial en què hagi d'estar inscrit). Els empresaris individuals han de presentar els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Període:
Tres darrers exercicis
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Import acumulat, durant els darrers 3 anys, mínim d'una vegada el pressupost base de licitació dels lots als quals es concorre, en serveis d'igual o similar naturalesa als que conformen l'objecte del contracte, que inclogui un mínim d'un servei.
Mínim d'acreditació:
1,00 €
Observacions:
L¿empresa proposada com a adjudicatària haurà d¿acreditar la seva solvència tècnica mitjançant l¿aportació d¿una relació dels principals serveis realitzats durant els darrers 3 anys, indicant import i dates, acompanyada dels corresponents certificats emesos pels destinataris acreditatius de l¿import mínim requerit. Quan el destinatari sigui un subjecte privat, a falta de certificat, es podrà acreditar la solvència mitjançant una declaració de l¿empresari acompanyada dels documents que tingui en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Període:
Tres darrers anys
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Declaració que indiqui la maquinària, el material i l'equip tècnic de suport de què es disposa per a l'execució dels treballs o prestacions.
Observacions:
L'empresa proposada com adjudicatària caldrà que disposi d'una/es planta/es de suport per assegurar el manteniment del servei en cas de circumstàncies extraordinàries, com poden ser avaries de la maquinària de la planta principal, condicions climatològiques adverses que dificultin el transport, falta de subministrament d'energia, sinistres, vagues, etc.

Els centres adherits que presentin els licitadors hauran de permetre donar compliment als temps establerts al plec de prescripcions tècniques, incrementats en un 20%.

La disponibilitat s'acreditarà mitjançant una declaració responsable en la qual els licitadors faran constar que, en cas de ser proposat adjudicatari del contracte per haver presentat l'oferta econòmicament més avantatjosa, disposarà d'una planta de suport per assegurar el manteniment del servei en cas que concorrin les circumstàncies extraordinàries. La declaració anirà acompanyada de document que avali qualsevol negoci jurídic vàlid en dret (acord de col¿laboració, arrendament, cessió d'ús...), que es presentarà signat per l'empresa licitadora i per l'empresa o entitat adherida (per tant, necessàriament per ambdues).

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya