Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Manteniment preventiu i correctiu de segon nivell del Sistema T-mobilitat

Òrgan de contractació:
SERMETRA, SL
Codi d'expedient:
C-3/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'ha detectat un error material al contingut a l'annex B "Model d'oferta econòmica" del plec de clàusules administratives particulars i, en conseqüència d'acord amb allò establert a l'art. 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i de l'art. 122 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, es procedeix a la rectificació del contingut del mateix.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Manteniment preventiu i correctiu de segon nivell del Sistema T-mobilitat
Pressupost de licitació:
125.413,91 € sense IVA 151.750,83 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
14/10/20 13:00 h
Observacions:
1)D'acord amb el previst en l'article 157 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, el licitador ha de presentar 3 sobres independents: SOBRE A: Documentació general. SOBRE B: Proposta tècnica i SOBRE C: Proposta econòmica. 2) L'acte privat d'obertura de les propostes tècniques (SOBRE B) tindrà lloc a les 10:00h del dia 21/10/2020. 3) L'acte públic d'obertura de les propostes econòmiques (SOBRE C) tindrà lloc a les 12:00h del dia 28/10/2020.
Valor estimat del contracte:
125.413,91 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
28/10/20 12:00 Donada la situació d'emergència sanitària ocasionada per la covid-19, l'obertura del sobre es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d'un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l'enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.
Cànon d'explotació:
125.413,91 €
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 49.00 - Criteri: Qualitat i detall oferta econòmica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50324200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum anual de negocis global de l'empresa licitadora referit al millor exercici dels darrers tres anys disponibles per un import mínim de 100.000 ¤.
Mínim d'acreditació:
100.000,00 €
Observacions:
L'acreditació es farà mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negoci mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Període:
3 anys
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis realitzats durant els darrers 3 anys d¿àmbit similar a la de l¿objecte d¿aquest contracte per un import superior a 10.000 ¤, indicant el seu import, dates i destinataris públics o privats dels mateixos.
Mínim d'acreditació:
10.000,00 €
Observacions:
Els serveis o treballs efectuats s¿acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Acreditar que per a l'execució del contracte es disposa d'un equip tècnic coneixedor de l'àmbit funcional i format, com a mínim, per un nombre de components i titulacions que a continuació es detallen:
Observacions:
-Un/a enginyer/a superior o llicenciat/da que actuarà com a cap de projecte i responsable dels documents, tasques i propostes requerits, amb una experiència mínima de 3 anys acreditable en l'àmbit de sistemes de Venda i Validació.

-Dos tècnics amb experiència mínima acreditable en instal·lació o manteniment d'equips de Venda i Validació embarcats de 3 anys.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya