Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

Exp. 172/2019-SSC-PORH: Contractació del Subministrament successiu i continuat de gasos medicinals, d'ús sanitari, d'ús industrial, liquats i comprimits, i manteniment de les instal·lacions associades, dels diversos Centres del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

Òrgan de contractació:
Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona
Codi d'expedient:
172/2019-SSC-PORH
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del desistiment

 
Tipus d'anul·lació :
Desistiment
Descripció del desistiment :
En data 12 de juny de 2019 l'òrgan de contractació va desistir del procediment de licitació corresponent a l'adjudicació, mitjançant procediment obert subjecte a regulació harmonitzada del subministrament successiu i continuat de gasos medicinals, d'ús sanitari, d'ús industrial, liquats i comprimits, i manteniment de les instal·lacions associades, dels diversos Centres del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (exp. 172/2019-SSC-PORH), per la concurrència d'infraccions no esmenables de les normes reguladores de la preparació i adjudicació del contracte, d'acord amb allò establert a l'article 152 de la LCSP. En fecha 12 de junio de 2019 el órgano de contratación desistió del procedimiento de licitación correspondiente a la adjudicación, mediante procedimiento abierto sujeto a regulación armonizada del suministro sucesivo y continuado de gases medicinales, de uso sanitario, de uso industrial, licuados y comprimidos, y mantenimiento de las instalaciones asociadas, de los diversos Centros del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (exp. 172/2019-SSC-PORH), por la concurrencia de infracciones no subsanables de las normas reguladoras de la preparación y adjudicación del contrato, de acuerdo con lo establecido en el artículo 152 de la LCSP.
Data del desistiment :
12/06/19
Número d'ofertes rebudes:
0

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya