Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

CST 18/16 subministrament, instal.lació i posada en marxa d'un equip de radiologia convencional que s'haurà d'instal.lar a la sala destinada a la realització d'exploracions al CAP Sant Llàtzer gestionat pel Consorci Sanitari de Terrassa. CST 18/16

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari de Terrassa
Codi d'expedient:
CST 18/16
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del desistiment

 
Tipus d'anul·lació :
Desistiment
Descripció del desistiment :
Desistir del procediment CST 18/16 per a la contractació del subministrament d'un equip de radiologia convencional digital per al Cap Sant llàtzer del Consorci Sanitari de Terrassa, a tenor del que estableix l'article 152 de la Llei, 9/2017,de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic, per la que es transposen al ordenament jurídic espanyola les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014, per haver-se detectat infraccions no subsanables en les normes reguladores que afecten al procediment d'adjudicació i al contracte.
Data del desistiment :
04/02/19
Número d'ofertes rebudes:
0

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya