Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Anuncis previs


Hi ha 5 anuncis previs en Tots

Contracte administratiu de servei de bugaderia i planxat del vestuari i altra roba per als esdeveniments festius i institucionals que té per objecte el foment de l'ús de les energies renovables i dels productes detergents amb etiquetea ecològica
Data de publicació: 16/03/21 13:00 h
Contracte administratiu per l'execució subsidiària de les obres d'enderroc de l'immoble del carrer Verdaguer, 17 de Berga, amb lafunció social de foment de l'ocupació
Data de publicació: 31/01/20 13:35 h
Contracte administratiu de subministrament de material pirotècnic per a les festes de la Patum que té per objecte el foment del tipus de fuet 'Patum' com a element patrimonial específic del reconeixement de la Unesco i la promoció de l'ús de les energies renovables en la seva producció.
Data de publicació: 20/12/19 13:35 h
CONTRACTE ADMINISTRATIU D'OBRES PER LA SUBSTITUCIÓ PARCIAL DE LA COBERTA DE XAPA PER COBERTA DECK DEL PAVELLO D'ESPORTS DE BERGA PER A LA MILLORA DE LEFICIÈNCIA ENERGÈTICA PER UN MILLOR AïLLAMENT.
Data de publicació: 25/10/19 15:45 h
Contracte administratiu per la implementació d'un sistema integral de control de presència
Data de publicació: 30/01/19 09:20 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya