Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anuncis previs


Hi ha 5 anuncis previs en Tots

SERVEIS DE SUPORT A LA GESTIÓ DE L'ARXIU MUNICIPAL DE VILADECANS I DEL MUSEU DE VILADECANS, EQUIPAMENTS MUNICIPALS ADSCRITS AL DEPARTAMENT DE PATRIMONI CULTURAL DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.
Data de publicació: 23/08/21 10:45 h
SERVEI DE MANTENIMENT I REPARACIÓ DELS VEHICLES DE LA FLOTA MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS, MITJANÇANT L'HOMOLOGACIÓ DE TALLERS MECÀNICS I DE PLANXA I PINTURA, AMB EL FOMENT DE LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES AMB DIFICULTATS PARTICULARS D'INSERCIÓ AL MERCAT LABORAL I AMB MESURES DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE.
Data de publicació: 21/06/21 09:35 h
EXECUCIÓ DEL PROJECTE MUSEOGRÀFIC DE CA N'AMAT, COM A SEU PRINCIPAL DEL MUSEU DE VILADECANS.
Data de publicació: 12/03/21 09:30 h
SUBMINISTRAMENT EN RÈGIM DE LLOGUER (SENSE OPCIÓ A COMPRA), MUNTATGE I DESMONTATGE D'EQUIPS DE SONORITZACIÓ I IL.LUMINACIÓ, ESCENARIS, TAULES I CADIRES I D'ALTRES COMPLEMENTS NECESSARIS PER A LA CELEBRACIÓ D'ACTES PÚBLICS I FESTES POPULARS QUE ES REALITZARAN EN EL MUNICIPI DE VILADECANS.
Data de publicació: 29/07/19 09:00 h
SUBMINISTRAMENT DE MATERIALS, PRODUCTES I ARTICLES DE CONSTRUCCIÓ, FERRETERIA, ELECTRICITAT I INSTAL.LACIÓ D'AIGUA I REG, NECESSARIS PER LES ACTUACIONS DE MANTENIMENT, REPARACIÓ I ADEQUACIÓ DE LA VIA PÚBLICA, EQUIPAMENTS MUNICIPALS, MEDI NATURAL I CASA D'OFICIS DE VILADECANS.
Data de publicació: 24/01/19 10:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya