Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Anuncis previs


Hi ha 4 anuncis previs en Tots

Rehabilitació del ferm a diverses carreteres de la xarxa viària de la Generalitat de Catalunya. Pla Sectorial de Ferms Sostenibles 2019. Compra Pública Innovadora.
Data de publicació: 03/03/20 12:10 h
Explotació del servei públic regular de transport de viatgers per carretera entre Vilafranca del Penedès i la Universitat Autònoma de Barcelona.
Data de publicació: 21/02/20 09:50 h
Explotació del servei públic regular de transport de viatgers per carretera entre Vilanova i la Geltrú i la Universitat Autònoma de Barcelona.
Data de publicació: 21/02/20 09:35 h
Consulta preliminar al mercat que té com a finalitat la preparació del procediment de contractació pel desenvolupament i validació de noves solucions tecnològiques per mitigar la regressió de les platges mitjançant la Compra Pública d'Innovació (CPI).
Data de publicació: 19/11/19 09:30 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya