Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Anuncis previs


Hi ha 5 anuncis previs en Tots

CONTRACTE ADMINISTRATIU D'OBRES DE SUBSTITUCIÓ PARCIAL DE COBERTA DE XAPA PER COBERTA DECK DEL PAVELLÓ D'ESPORTS DE BERGA PER LA MILLORA DE L'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA PER UN MAJOR AÏLLAMENT D'AQUESTA NOVA COBERTA.
Data de publicació: 24/05/21 14:30 h
Contracte administratiu de servei de bugaderia i planxat del vestuari i altra roba per als esdeveniments festius i institucionals que té per objecte el foment de l'ús de les energies renovables i dels productes detergents amb etiquetea ecològica
Data de publicació: 16/03/21 13:00 h
Contracte administratiu per l'execució subsidiària de les obres d'enderroc de l'immoble del carrer Verdaguer, 17 de Berga, amb lafunció social de foment de l'ocupació
Data de publicació: 31/01/20 13:35 h
Contracte administratiu de subministrament de material pirotècnic per a les festes de la Patum que té per objecte el foment del tipus de fuet 'Patum' com a element patrimonial específic del reconeixement de la Unesco i la promoció de l'ús de les energies renovables en la seva producció.
Data de publicació: 20/12/19 13:35 h
Contracte administratiu per la implementació d'un sistema integral de control de presència
Data de publicació: 30/01/19 09:20 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya