Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Anuncis previs


Hi ha 7 anuncis previs en Tots

GESTIÓ INDIRECTA, EN RÈGIM DE CONCESSIÓ DE SERVEIS, DEL SERVEI PÚBLIC D'ATENCIÓ DOMICILIÀRIA EN EL MUNICIPI DE VILADECANS.
Data de publicació: 09/06/21 09:46 h
SERVEIS DE TELECOMUNICACIONS (VEU I DADES) DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS I OFICINA TÈCNICA DE GESTIÓ DE TELECOMUNICACIONS.
Data de publicació: 28/05/21 10:51 h
SERVEIS DE GESTIÓ DE RECURSOS I DINAMITZACIÓ DE CENTRES COMUNITARIS DE PROXIMITAT I DE SUPORT A LES POLÍTIQUES JUVENILS I COMUNITARIES DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.
Data de publicació: 25/05/21 09:45 h
SERVEIS CONSISTENTS EN EL DESENVOLUPAMENT DELS DIVERSOS RECURSOS INTEGRATS AL SERVEI D'INFORMACIÓ I ATENCIÓ A LES DONES (SIAD) I SERVEIS DE SUPORT TÈCNIC PER AL DESENVOLUPAMENT DE LES POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE I POLÍTIQUES LGTBI DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.
Data de publicació: 12/04/21 10:30 h
EXECUCIÓ DEL PROJECTE MUSEOGRÀFIC DE CA N'AMAT, COM A SEU PRINCIPAL DEL MUSEU DE VILADECANS.
Data de publicació: 12/03/21 09:30 h
SUBMINISTRAMENT EN RÈGIM DE LLOGUER (SENSE OPCIÓ A COMPRA), MUNTATGE I DESMONTATGE D'EQUIPS DE SONORITZACIÓ I IL.LUMINACIÓ, ESCENARIS, TAULES I CADIRES I D'ALTRES COMPLEMENTS NECESSARIS PER A LA CELEBRACIÓ D'ACTES PÚBLICS I FESTES POPULARS QUE ES REALITZARAN EN EL MUNICIPI DE VILADECANS.
Data de publicació: 29/07/19 09:00 h
SUBMINISTRAMENT DE MATERIALS, PRODUCTES I ARTICLES DE CONSTRUCCIÓ, FERRETERIA, ELECTRICITAT I INSTAL.LACIÓ D'AIGUA I REG, NECESSARIS PER LES ACTUACIONS DE MANTENIMENT, REPARACIÓ I ADEQUACIÓ DE LA VIA PÚBLICA, EQUIPAMENTS MUNICIPALS, MEDI NATURAL I CASA D'OFICIS DE VILADECANS.
Data de publicació: 24/01/19 10:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya