Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Alertes futures i consultes preliminars del mercat


Hi ha 27 alertes futures i consultes preliminars del mercat en Tots

Consulta preliminar de mercat: programa de transformació integral del procés de medicament a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Esmenat en data: 14/09/22 13:55 h
Projecte de telemonitorització remota i/o domiciliària a pacients d'alta complexitat de la Gerència Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut
Data de publicació: 04/05/22 17:05 h
Consulta preliminar de mercat per a la contractació de l'operativitat farmacèutica per a la producció de radiofàrmacs-PET dins del projecte Ciclocat de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Data de publicació: 20/04/22 14:30 h
Consulta Oberta al Mercat (Open Market Consultation) pel projecte de millora de l'atenció integral del pacient crític mitjançant una atenció precoç i continuada amb la implementació de solucions digitals innovadores. (Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i Hospital Universitari de Bellvitge)
Esmenat en data: 21/06/21 14:05 h
Consulta preliminar de mercat per al projecte de millora de l'atenció del pacient amb arítmies amb l'adequació dels nous espais, nou equipament i la implementació de solucions digitals.
Esmenat en data: 18/06/21 15:00 h
Consulta preliminar: sistema d'informació que serveixi com a infraestructura tecnològica per implementar els serveis assistencials no presencials per al CSI i l'HUB (ICS)
Esmenat en data: 18/06/21 14:58 h
Consulta Oberta al Mercat pel servei de millora de l'atenció i la qualitat de vida dels pacients pluripatològics post-ictus.
Esmenat en data: 18/06/21 14:56 h
CONSULTA OBERTA AL MERCAT (OPEN MARKET CONSULTATION) PER L'ENTORN D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL DEL PROJECTE DE MILLORA DE L'ATENCIÓ INTEGRAL DEL PACIENT CRÍTIC MITJANÇANT UNA ATENCIÓ PRECOÇ I CONTINUADA AMB LA IMPLEMENTACIÓ DE SOLUCIONS DIGITALS INNOVADORES (CRITIC-CONTAS) PER L'HUB I CCSPT
Esmenat en data: 16/06/21 15:00 h
Consulta Oberta al Mercat per a Projecte d'implementació d'un nou model assistencial integral per procés de part als hospitals de l'ICS.
Data de publicació: 27/04/21 14:45 h
Consulta Oberta al Mercat per a Projecte d'implementació d'un nou model assistencial integral per procés de part als hospitals de l'ICS
Data de publicació: 20/04/21 08:05 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya