Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Alertes futures i consultes preliminars del mercat


Hi ha 21 alertes futures i consultes preliminars del mercat en Tots

Consulta preliminar de mercat per al projecte de crear un servei de cirurgia personalitzada (3D-Lab) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Data de publicació: 06/11/20 11:39 h
Consulta oberta al mercat per al projecte de millora de la qualitat i eficiència del procés assistencial dels pacients amb ictus a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Esmenat en data: 26/05/20 11:25 h
Consulta preliminar de mercat per al subministrament de Reactius de microbiologia per a la detecció de n. gonorrhoeae i c. trachomatis per tècniques de biologia molecular així com per el desenvolupament d'un sistema informàtic adaptat a la unitat de laboratori de Drassanes - Vall d'Hebron en el context del projecte Drassanes Expres nou procés per optimitzar i facilitar l'accés poblacional al diagnòstic, atenció i tractament de les infeccions de transmissió sexual.
Esmenat en data: 19/05/20 11:46 h
Consulta oberta al mercat pel sistema de localització a distància de pacients i equipaments en l'àmbit hospitalari
Data de publicació: 18/02/20 10:00 h
Consulta Oberta al Mercat (Open Market Consultation) pel projecte de millora de l'atenció integral del pacient crític mitjançant una atenció precoç i continuada amb la implementació de solucions digitals innovadores. (Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i Hospital Universitari de Bellvitge)
Data de publicació: 26/11/19 10:30 h
Consulta Oberta al Mercat per la implementació d'un programa de recuperació intensificada (PRI-ERAS) en procediments quirúrgics d'oncologia mamària, oncològica ginecològica i cirurgia del sòl pelvià. (Projecte ERAS Ginecologia)
Data de publicació: 10/10/19 13:25 h
Consulta oberta al mercat per al Projecte DigiPatics amb la implementació de solucions innovadores
Data de publicació: 10/10/19 09:00 h
Consulta Oberta al Mercat pel servei de millora de l'atenció i la qualitat de vida dels pacients pluripatològics post-ictus.
Data de publicació: 18/09/19 12:50 h
Projecte de millora del tractament del Tremolor Essencial i de la Malaltia de Parkinson amb l'aplicació d'ultrasons focalitzats d'alta freqüència guiats per ressonància magnètica i per la recerca de noves teràpies en altres malalties neurodegeneratives i neurooncològiques de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Data de publicació: 08/08/19 09:30 h
Consulta preliminar: sistema d'informació que serveixi com a infraestructura tecnològica per implementar els serveis assistencials no presencials per al CSI i l'HUB (ICS)
Data de publicació: 10/05/19 13:30 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya