Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Alertes futures i consultes preliminars del mercat


Hi ha 24 alertes futures i consultes preliminars del mercat en Tots

Consulta Oberta al Mercat (Open Market Consultation) pel projecte de millora de l'atenció integral del pacient crític mitjançant una atenció precoç i continuada amb la implementació de solucions digitals innovadores. (Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i Hospital Universitari de Bellvitge)
Esmenat en data: 21/06/21 14:05 h
Consulta preliminar de mercat per al projecte de millora de l'atenció del pacient amb arítmies amb l'adequació dels nous espais, nou equipament i la implementació de solucions digitals.
Esmenat en data: 18/06/21 15:00 h
Consulta preliminar: sistema d'informació que serveixi com a infraestructura tecnològica per implementar els serveis assistencials no presencials per al CSI i l'HUB (ICS)
Esmenat en data: 18/06/21 14:58 h
Consulta Oberta al Mercat pel servei de millora de l'atenció i la qualitat de vida dels pacients pluripatològics post-ictus.
Esmenat en data: 18/06/21 14:56 h
CONSULTA OBERTA AL MERCAT (OPEN MARKET CONSULTATION) PER L'ENTORN D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL DEL PROJECTE DE MILLORA DE L'ATENCIÓ INTEGRAL DEL PACIENT CRÍTIC MITJANÇANT UNA ATENCIÓ PRECOÇ I CONTINUADA AMB LA IMPLEMENTACIÓ DE SOLUCIONS DIGITALS INNOVADORES (CRITIC-CONTAS) PER L'HUB I CCSPT
Esmenat en data: 16/06/21 15:00 h
Consulta Oberta al Mercat per a Projecte d'implementació d'un nou model assistencial integral per procés de part als hospitals de l'ICS.
Data de publicació: 27/04/21 14:45 h
Consulta Oberta al Mercat per a Projecte d'implementació d'un nou model assistencial integral per procés de part als hospitals de l'ICS
Data de publicació: 20/04/21 08:05 h
Consulta Oberta al Mercat per la millora de les neveres en el transport de mostres biològiquesi de la traçabilitat en aquest servei als centres de l'Institut català de la Salut.
Data de publicació: 10/03/21 13:00 h
Consulta preliminar de mercat per al projecte de crear un servei de cirurgia personalitzada (3D-Lab) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Data de publicació: 06/11/20 11:39 h
Consulta oberta al mercat per al projecte de millora de la qualitat i eficiència del procés assistencial dels pacients amb ictus a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Esmenat en data: 26/05/20 11:25 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya