Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 16 de juliol no es recuperin les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 10 anuncis de licitació en Tots

Servei de manteniment robot de maneig de líquids freedom EVO 2 de l'IMID-BIOBANK del Biobanc de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 14/07/21 11:55 h
Servicios de síntesis de nucleótidos que codifican para un transgen de interés y su posterior clonaje en un plásmido de expresión y amplificación de DNA al Grupo de Investigación de Terapéutica Experimental de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 05/07/21 15:15 h
Servicios de síntesis de péptidos sintéticos destinados al Grupo de Investigación de Terapéutica Experimental de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 05/07/21 14:40 h
SERVICIOS DE SECUENCIACIÓN DE EXOMA Y TRANSCRIPTOMA A TRAVÉS DE LA TECNOLOGÍA ILLLUMINA DE SECUENCIACIÓN DE SIGUIENTE GENERACIÓN DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN DE TERAPÉUTICA EXPERIMENTAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 05/07/21 13:20 h
Serveis de manteniment preventiu i correctiu de l'equip de tomografia d'animal petit situat a la Preclinical Imaging Platform del Lab Animal Service (PIP-LAS) de La Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 30/06/21 13:30 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el proyecto "Estudio de Fase II de la seguridad de las células madre mesenquimales MSV® (PEI: 15-007) en inyección intravítrea para el tratamiento de pacientes con neuropatía óptica isquémica anterior no arterítica aguda" de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 28/06/21 15:40 h
SERVICIO PARA LA CONTRATACIÓN DE UNA CRO ESPECIALIZADA EN ONCOLOGÍA QUE SE ENCARGUE DE LA GESTIÓN CLÍNICA, MEDICAL WRITING, MONITORIZACIÓN Y FARMACOVIGILANCIA, ASI COMO DE LA ADQUISICIÓN Y GESTIÓN DE LA MEDICACIÓN NECESARIA PARA EL ENSAYO DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR) NEXTGEN-TIL.
Data de publicació: 28/06/21 11:30 h
Serveis de monitorització de l'estatus sanitari del Lab Animal Service (LAS) de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 23/06/21 16:00 h
FRAMEWORK AGREEMENT WITH FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR) FOR APPROVAL OF AUDITORS to delivery Certificates on the Financial Statements prepared for European Projects
Esmenat en data: 14/06/21 09:40 h
SUBMINISTRAMENT DE BATES AMB CATEGORIA EPI PER A LES SALES CULTIUS COMUNS DEL VHIR DESTINATS A LA UNITAT DE SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES (SGI) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 10/06/21 13:05 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya