Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 6 anuncis de licitació en Tots

Serveis de formació d'anglès en diferents modalitats i per a diferents nivells, durant l'exercici 2023 i 2024, destinat a tots els i les treballadors/es interessats/des de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Esmenat en data: 28/12/22 09:10 h
CONTRACTACIÓ D'UN PROVEÏDOR PELS SERVEIS PER A LA CONTRACTACIÓ DE CAMPANYES DE CAPTACIÓ DE FONS PER AL 2023 (FACE - TO - FACE) DESTINAT A LA UNITAT DE MECENATGE DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 27/12/22 17:10 h
Servicios para evaluación preclínica de un colirio de sitagliptina destinado al Grupo de investigación de diabetes y metabolismo de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 16/12/22 15:15 h
Servei de validació de funcionament, subministrament i substitució de filtres de les vitrines d'aspiració de gasos, cabines de flux laminar, cabines de seguretat biològica i vitrina d'aspiració per radioisòtops per Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 12/12/22 13:30 h
Contractació dels serveis d'assessorament legal en l'àmbit laboral, destinat al departament de recursos humans de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 01/12/22 16:50 h
Subministrament, intal·lació i posada en funcionament d'una ultracentrífuga i rotors associats per Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).
Esmenat en data: 01/12/22 14:50 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya