Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anuncis de licitació


Hi ha 5 anuncis de licitació en Tots

Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el ensayo "Tenecteplasa en comparación con alteplasa para pacientes con oclusión de gran vaso antes de la trombectomía" destinado al Grupo de Investigación de Ictus de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 21/01/22 14:55 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el proyecto "Programa de intervención para optimizar el manejo de la bacteriemia por Enterococcus spp" destinado al Grupo de Investigación de Enfermedades Infecciosas de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 21/01/22 14:40 h
SERVEI DE MANTENIMENT DEL SISTEMA TESTO SAVERIS A CARRER DEL SERVEI DE FARMACIA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON ¿ INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 20/01/22 11:30 h
SERVEI D'ENQUESTES TELEFÒNIQUES D'INSERCIÓ LABORAL DESTINAT A LA UNITAT DE DOCÈNCIA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 17/01/22 13:50 h
Acord marc per a l'homologació de quatre (4) proveïdors per al servei de contractació o subcontractació de personal temporal, dels processos de selecció gestionats per la Direcció de RRHH de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Esmenat en data: 12/01/22 17:15 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya