Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 2 anuncis de licitació en Tots

Subministrament, instal·lació i posada en marxa de dos microscopis quirúrgics per al Consorci Hospitalari de Vic (CHV), un pel servei d'oftalmologia i un altre pel servei d'otorinolaringologia.
Esmenat en data: 13/07/21 13:45 h
Subministrament d'un equip, els reactius i el material associat necessari d'un sistema ràpid d'identificació microbiana de bacteris, llevats..., per espectrometria de masses en cultius clínics que utilitzi la tecnologia Maldi-tof, i un sistema per a la determinació de la sensibilitat bacteriana i un sistema per la realització automatitzada d'hemocultius, per al servei de laboratori del Consorci Hospitalari de Vic
Data de publicació: 12/07/21 10:30 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya