Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anuncis de licitació


Hi ha 9 anuncis de licitació en Tots

Contractació del servei de manteniment d'infraestructures correctiu, preventiu i normatiu per la residència per a gent gran de Cassà de la Selva gestionada per SUMAR
Data de publicació: 13/07/20 15:15 h
Contractació per lots de subministrament de material d'oficina, tòners i material per fer manualitats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Esmenat en data: 10/07/20 14:00 h
CONTRACTACIÓ RESERVADA per lots de subministrament de Productes làctics per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera, Ribes de Freser, Cassà de la Selva i Montesquiu gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 09/07/20 15:30 h
Contractació per lots del subministrament de vestuari i calçat pels treballadors de SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Esmenat en data: 06/07/20 15:15 h
Contractació del subministrament de guants de nitril per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat abreujat amb un únic criteri d'adjudicació.
Data de publicació: 30/06/20 12:00 h
Contractació per lots del servei de manteniment, preventiu i correctiu, dels grups electrògens dels equipaments gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Esmenat en data: 19/06/20 13:45 h
Contractació per lots de subministrament de carn de pollastre i caça (blanca) per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb varis criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 26/05/20 11:00 h
Contractació per lots de subministrament de xarcuteria artesanal (embotits) per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb varis criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 15/05/20 12:00 h
Contractació per lots del subministrament de carn fresca (vermella) per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb varis criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 15/05/20 11:20 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya