Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 16 de juliol no es recuperin les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 5 anuncis de licitació en Tots

Acord marc per a la prestació del servei de càtering i explotació del servei de cafeteria distribuït en lots a les instal.lacions de firaReus (Redessa)
Data de publicació: 07/03/18 14:40 h
SERVEIS D'ARRENDAMENT I MUNTATGE D'ESTANDS INTERIORS I EXTERIORS, MOBILIARI I SUBMINISTRAMENT I COL.LOCACIÓ DE MOQUETA;ARRENDAMENT I MUNTATGE DE CARPES; COORDINACIÓ I LOGÍSTICA PER LOTS ALS ESDEVENIMENTS DE FIRAREUS (REDESSA)
Esmenat en data: 24/08/16 09:50 h
Servei d'assessorament jurídic i econòmic en relació en les operacions financeres contretes pel finançament de les obres de construcció de l'edifici del Tecnoparc (anul.lació del contracte de permuta financera-swap)
Data de publicació: 22/06/16 14:50 h
serveis auxiliars de diverses dependències de Redessa
Esmenat en data: 19/04/16 11:17 h
servei de manteniment dels aparells elevadors de diversos edificis de Redessa
Data de publicació: 12/04/16 16:19 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya