Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Anuncis de licitació


Hi ha 21 anuncis de licitació en Tots

SUMINISTRO DE MATERIAL FUNGIBLE Y PARA ESTUDIOS FENOTÍPICOS IN VITRO DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN EN BIOQUÍMICA CLÍNICA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 01/07/20 18:30 h
SERVEI DE QUALIFICACIÓ, SUBMINISTRAMENT I SUBSTITUCIÓ DE FILTRES DE LES VITRINES D'ASPIRACIÓ DE GASOS, CABINES DE FLUX LAMINAR I CABINES DE SEGURETAT BIOLÒGICA PER SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 30/06/20 13:40 h
SERVEI DE MANTENIMENT I DESENVOLUPAMENT D'EVOLUTIUS DE SHAREPOINT DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 30/06/20 13:40 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE QUATRE (4) PROVEÏDORS PER EL SERVEI D'ASSESSORAMENT LEGAL I ESTRATÈGIC EN MATÈRIA D'INNOVACIÓ I/O PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR), A ADJUDICAR MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT.
Esmenat en data: 29/06/20 09:05 h
INSTITUTIONAL FRAMEWORK AGREEMENT FOR TECHNICAL AND SUPPORT SERVICES IN DEVELOPMENT OF COMPETITIVE PROPOSALS (LOT 1) AND MANAGEMENT OF COMPETITIVE PROJECTS (LOT 2) OF THE FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 26/06/20 12:30 h
SERVEI D'APROVISIONAMENT, EN MODALITAT DE SUBSCRIPCIÓ, DE LLICÈNCIES D'EINES DIGITALS I MANTENIMENT DE DOMINIS PER LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/06/20 13:15 h
ACORD MARC PER AL CONTRACTE DE SERVEI D'ASSESSORAMENT I GESTIÓ PROFESSIONAL EN MATÈRIA DE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL.LECTUAL PER A DESENVOLUPAR TASQUES QUE PUGUIN DONAR SUPORT A LA UNITAT D'INNOVACIÓ EN MATÈRIA DE PATENTS DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 23/06/20 12:00 h
SERVEI DE PUBLICACIÓ D'OFERTES EN PORTAL D'OCUPACIÓ I CERCA DE CANDIDATS PER A LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 22/06/20 13:30 h
SERVEI DE CUSTÒDIA, TRANSPORT, CONSULTA, GESTIÓ D'ARXIUS I DESTRUCCIÓ CONFIDENCIAL DE DISCOS (dividit en 2 lots) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 16/06/20 16:30 h
OBRES PER L'ENDERROC DELS SEGÜENTS EDIFICIS: "L'ANTIGA BUGADERIA", "L'ANNEX A L'ANTIGA ESCOLA D'INFERMERIA" I "ELS EDIFICIS AILLATS" en l'àmbit d'actuació per al Projecte del Nou edifici de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron -Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 15/06/20 18:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya