Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anuncis de licitació


Hi ha 11 anuncis de licitació en Tots

SERVICIOS DE ESTUDIO DE ANEURIMSA ATEROSCLEROTICO DE AORTA TORACICA DESCENDIENTE Y ABDOMINAL DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN DE ENFERMEDADES CARDIOVASCULARES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 18/09/20 13:15 h
SERVEI D'APROVISIONAMENT, EN MODALITAT DE SUBSCRIPCIÓ, DE SUPORT DEL CLOUD, LLICÈNCIES D'EINES DIGITALS I CERTIFICATS DIGITALS (dividit en lots) PER LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 16/09/20 16:35 h
SERVICIO DE CONTRATACIÓN DE UNA PLATAFORMA WEB PARA RECEPCIÓN, ALMACENAMIENTO Y ANALISIS LAS IMÁGENES PET/TC Y RM DEL PROYECTO RECOGNISED, FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 14/09/20 17:25 h
SERVEIS DE DIRECCIÓ D'EXECUCIÓ D'OBRA, DE REDACCIÓ, APROVACIÓ I SEGUIMENT DEL PROGRAMA DE CONTROL DE QUALITAT (Lot 1) I DE COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN FASE D'EXECUCIÓ (Lot 2) DE LES OBRES DEL NOU EDIFICI DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 02/09/20 13:10 h
INSTITUTIONAL FRAMEWORK AGREEMENT FOR TECHNICAL AND SUPPORT SERVICES IN DEVELOPMENT OF COMPETITIVE PROPOSALS (LOT 1) AND MANAGEMENT OF COMPETITIVE PROJECTS (LOT 2) OF THE FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 17/08/20 10:54 h
SERVEIS PER AL MANTENIMENT PREVENTIU I CORRECTIU DE DOS EQUIPS DE CITOMETRIA I SUBMINISTRAMENT D'UN LOT DE REACTIUS PELS EQUIPS DE CITOMETRIA DE LA UNITAT D'ALTA TECNOLOGIA (UAT) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 07/08/20 14:00 h
SERVEI D'IMATGES AMB OVELLES A CÀRREC DEL SERVEI DE MEDICINA NUCLEAR - IMATGE MEDICA MOLECULAR DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 07/08/20 13:30 h
SERVEIS D'UNA SECRETARIA TÈCNICA DE FORMACIÓ EXTERNA PER A LES ACTIVITATS DOCENTS DE L'AULA VALL D'HEBRON.
Data de publicació: 06/08/20 17:40 h
SERVEI DE CREACIÓ I MANTENIMENT DEL PROGRAMA: ALGORITME DE QUANTIFICACIÓ DE ESTEATOSIS HEPATICA UTILITZANT EL MÈTODE MACHINE LEARNING I PROCESAMENT D'IMATGES DESTINAT AL GRUP DE RECERCA EN TRASPLANTAMENTS DIGESTIUS DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 24/07/20 15:30 h
SUBMINISTRAMENT DE MATERIAL FUNGIBLE, PRODUCTES D'ÚS COMÚ I REACTIUS DESTINATS A LA UNITAT DE SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES (SGI) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 21/07/20 14:20 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya