Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICATS SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/39gujdz I SOBRE EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA DAVANT LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL D'ESTAT D'ALARMA https://bit.ly/2Qr8JfK

 

Anuncis de licitació


Hi ha 6 anuncis de licitació en Tots

ACUERDO MARCO, DIVIDIDO EN 10 LOTES, PARA EL SUMINISTRO DE ANIMALES DE LABORATORIO/GRANJA Y DIETAS ASOCIADAS DESTINADO A LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 03/04/20 12:59 h
SERVEI DE RENOVACIÓ DE LA LLICÈNCIA TOGETHER NINTEX WORKFLOW (STANDARD) - NINTEX FORMS (STANDARD) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 13/03/20 14:55 h
SUBMINISTRAMENT D'UN SISTEMA DE MONITORITZACIÓ DE PARÀMETRES DE TEMPERATURES I GESTIÓ D'ALARMES I SERVEI DE MANTENIMENT DEL NÚVOL DESTINAT A LA UNITAT DE SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 25/02/20 16:45 h
SERVEI PEL DESENVOLUPAMENT I MANTENIMENT DEL ERP (EINA HIPOCRATES) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 14/02/20 10:15 h
ACORD MARC DIVIDIT EN 2 LOTS PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE CÀTERING DESTINAT A LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 29/01/20 15:47 h
CONTRACTE D'OBRES DE REFORMA PER A LA NOVA UBICACIÓ DE LES SALES DE TREBALL I D'INFORMES DE RAIG X A LA PLANTA BAIXA DE L'HOSPITAL GENERAL DE L'HUVH DESTINAT A LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Esmenat en data: 13/09/18 15:40 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya