Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 206 anuncis de licitació en Tots

SERVEI D'INFORMACIÓ, VIGILÀNCIA I CONTROL DE LES MESURES PER A LA REDUCCIÓ DE RISCOS HIGIÈNICO-SANITARIS ENFRONT AL COVID-19 ESTABLERTES EN EL PLA DE CONTINGÈNCIA DE GESTIÓ DE LES PLATGES DE VILADECANS DURANT LA TEMPORADA DE BANY.
Data de publicació: 03/06/20 10:00 h
EXECUCIÓ DE LES OBRES CONSISTENTS EN LA REFORMA DELS BANYS DELS EDIFICIS D'EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL DE L'ESCOLA PAU CASALS DE VILADECANS.
Data de publicació: 02/06/20 13:30 h
SERVEI CONSISTENT EN EL DESENVOLUPAMENT D'ACCIONS EDUCATIVES PER COMPLETAR I REFORÇAR L'ACCIÓ EDUCATIVA DELS CENTRES EDUCATIUS DE VILADECANS, DINS EL PLA LOCAL PER A LA MILLORA DE L'ÈXIT EDUCATIU DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.
Data de publicació: 02/06/20 12:35 h
SUBMINISTRAMENT, INSTAL.LACIÓ, I CONFIGURACIÓ DE PUNTS D'ACCÉS WIFI I DE DIFERENT EQUIPAMENT DE XARXA, EL SEU MANTENIMENT I LA CONNEXIÓ A INTERNET D'ALTA CAPACITAT, EN L'AMBIT DEL PROJECTE EUROPEU WIFI4EU.
Data de publicació: 02/06/20 10:45 h
CONTRACTACIÓ D'UNA AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ QUE S'ENCARREGUI DELS SERVEIS DE CREATIVITAT I PRODUCCIÓ DE LA CAMPANYA PER A LA CAPTACIÓ DE COMERÇOS ADHERITS A LA MONEDA LOCAL VILAWATT
Data de publicació: 22/05/20 18:55 h
CONTRACTACIÓ D'UNA AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ QUE S'ENCARREGUI DELS SERVEIS DE CREATIVITAT I DISSENY D'ADAPTACIONS DE LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL
Data de publicació: 22/05/20 14:55 h
CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA PER A L'EXPLOTACIÓ D'UN BAR SITUAT AL CENTRE DE RECURSOS ATENEU DE CULTURA POPULAR DE CAN BATLLORI DE VILADECANS.
Esmenat en data: 22/05/20 14:54 h
SERVEIS DE MANTENIMENT I VIGILÀNCIA DE LA MASIA CAN GINESTAR I DEL SEU ENTORN, UBICADA AL C/ ROURE, 24 DE VILADECANS.
Data de publicació: 21/05/20 11:30 h
SUBMINISTRAMENT DE MATERIALS, PRODUCTES I ARTICLES DE CONSTRUCCIÓ, FERRETERIA, PINTURA, ELECTRICITAT I INSTAL.LACIONS D'AIGUA I REG, NECESSARIS PER LES ACTUACIONS DE MANTENIMENT, REPARACIÓ I ADEQUACIÓ DE LA VÍA PÚBLICA, EQUIPAMENTS MUNICIPALS, MEDI NATURAL I CASA D'OFICIS DE VILADECANS.
Data de publicació: 20/05/20 14:10 h
SERVEI DE REDACCIÓ DEL PROJECTE I LA DIRECCIÓ DE LES OBRES DE REHABILITACIÓ I REPARACIÓ DE L'ENVOLTANT DE LA BIBLIOTECA DE CAN XIC A VILADECANS.
Data de publicació: 20/05/20 09:45 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya