Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 4 anuncis de licitació en Tots

Servei de manteniment del sistema d'alarmes i de custòdia de claus i de rondes de vigilància i assistència a alarmes de les instal·lacions de Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL (Exp. Núm. POS_220067).
Data de publicació: 19/01/23 10:50 h
Subministrament de reactius, medis de cultiu, consumibles, material fungible i equips per a la realització d'anàlisis d'aigua a Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL
Data de publicació: 13/01/23 12:00 h
Serveis d'instal·lació, posada en marxa i manteniment del nou sistema de gestió econòmica i comercial de Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL
Esmenat en data: 09/01/23 13:10 h
Servei de prevenció aliè per el desenvolupament de les activitats preventives de riscos laborals de les disciplines preventives de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia i Psicosociologia aplicada i Vigilància de la Salut a les instal·lacions de Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL (PO_220053)
Esmenat en data: 25/11/22 13:05 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya