Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anuncis de licitació


Hi ha 6 anuncis de licitació en Tots

CONTRACTACIÓ RESERVADA per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Porqueres, el centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Camallera, el centre de serveis d'àmbit rural de Portbou i pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran d'Agullana, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 11/12/19 11:39 h
Contractació reservada del servei de conservació i manteniment dels jardins de les diferents residències per a gent gran gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 28/11/19 13:29 h
Contractació per lots del subministrament de parament de la llar pels centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 25/11/19 12:04 h
Subministrament per lots de material sanitari fungible divers per a SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 25/11/19 11:10 h
Subministrament per lots de petit electrodomèstic pels centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 18/11/19 16:00 h
Contractació per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Santa Maria d'Oló, centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Sant Vicenç de Torelló, centre de serveis d'àmbit rural de Viladrau, i pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran i residència de Sant Pere de Torelló, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 24/10/19 10:40 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya