Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anuncis de licitació


Hi ha 5 anuncis de licitació en Tots

Contracte de servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Les Garrigues, gestionat per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb diversos criteris d'adjudicació
Data de publicació: 27/05/19 13:15 h
Contracte de subministrament per lots lots de material d'oficina per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 22/05/19 15:35 h
Contracte de subministrament per lots de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 14/05/19 14:48 h
Contracte pel servei de disseny gràfic, correcció lingüística i impressió per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 09/05/19 10:00 h
Contractació per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Torrelavit i pel centre de serveis d'àmbit rural dels Hostalets de Pierola (2 centres), gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 03/05/19 15:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya