Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

El Consorci AOC ha informat que hi ha una incidència en les comunicacions entre el Consorci AOC i el validador de signatures de l'Estat (Fabrica Nacional de Moneda y Timbre, DNIe, etc.) que està provocant problemes en la validació dels certificats a l'hora de presentar les ofertes electrònicament. S'ha informat d'aquest fet als òrgans de contractació, recomanant l'ampliació del termini de presentació de les ofertes que es veuen afectades per aquesta incidència. Podeu trobar més informació a: https://www.aoc.cat/estatserveis/

 

Anuncis de licitació


Hi ha 7 anuncis de licitació en Tots

Contracte de servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Riudellots de la Selva i pel centre de serveis d'àmbit rural de Fogars de la Selva (2 centres), gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb el preu com únic criteri d'adjudicació.
Data de publicació: 18/03/19 10:00 h
Contracte de subministrament per LOTS de vestuari, complements i calçat per als treballadors de SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 14/03/19 16:30 h
Contracte de servei de hosting i administració de sistemes pels diferents entorns del servei de Gestió d'Expedients de Serveis Socials (GESS) que SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L. presta als diferents organismes, mitjançant procediment obert simplificat, amb diversos criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 14/03/19 15:25 h
Servei de manteniment i assistència tècnica del sistema d'alarmes mèdiques de les habitacions i els banys de la residència Can Comelles, d'Esparreguera, centre gestionat per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert simplificat abreujat amb un únic criteri d'adjudicació.
Data de publicació: 11/03/19 17:00 h
Contracte de servei en modalitat cloud del programari que serveix a SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., per gestionar els Serveis d'Atenció Domiciliària, mitjançant procediment obert simplificat amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Esmenat en data: 08/03/19 14:41 h
SERVEI DE CREACIÓ, IMPARTICIÓ I GESTIÓ DEL PLA DE FORMACIÓ I D'OFICINA TÈCNICA DE TRAMITACIÓ DEL PROGRAMA FUNDAE PER SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT SIMPLIFICAT AMB UNA PLURALITAT DE CRITERIS D'ADJUDICACIÓ
Data de publicació: 08/03/19 13:30 h
Contracte de servei d'assessorament tècnic i urbanístic per a diferents estudis de SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 12/02/19 16:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya