Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Anuncis de licitació


Hi ha 14 anuncis de licitació en Tots

Elaboració del projecte executiu d'assoliment d'una certificació TIER 3 per al CPD2 de l'IMI, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 26/01/23 10:00 h
Serveis de consultoria per la definició de la metodologia per la gestió del temps de la Direcció d¿Operacions i Sistemes de l¿Institut Municipal d¿informàtica de l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 16/01/23 14:30 h
Serveis d'instal·lació de les plaques de marbre que indiquen el nom de les vies i espais de la ciutat de Barcelona, la retirada de les que es troben malmeses o obsoletes, així com la neteja ordinària i/o la restauració de la retolació (refarcit) d'aquelles que ho necessitin i altres serveis associats, amb mesures de contractació pública sostenible
Data de publicació: 28/12/22 10:00 h
Renovació dels serveis de manteniment i suport de les llicències del programari Mobileiron per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 22/12/22 12:20 h
Servei transversal de robotització automàtica de processos (RPA) de l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible
Esmenat en data: 28/11/22 12:00 h
Subscripció amb suport dels productes Hootsuite per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 15/11/22 11:00 h
Serveis de Manteniment i Evolució d'arquitectura d'aplicacions informàtiques (AM) de l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible
Data de publicació: 04/10/22 12:00 h
Acord marc per a la contractació dels serveis basats en Jitsi i NextCloud per a l'Ajuntament de Barcelona amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 16/09/22 12:45 h
Contractació dels serveis d'oficina tècnica de suport als contractes de manteniment d'aplicacions i a les unitats de servei de l'Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona amb mesures de contractació pública sostenible
Data de publicació: 20/07/22 11:15 h
Contractació dels serveis de Manteniment i Evolució de les aplicacions Informàtiques (AM) de Procediments i Tramitació Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 06/07/22 13:15 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya