Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 3 anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte o desistiments

CL_2019_06_SE. Servei d'operador de travelift, altre maquinària i suport en control i supervisió a l'escar del Port Esportiu i Pesquer de Badalona.
Data de publicació: 28/07/20 10:10 h
CL_2020_03_SE. Servei d'assistència tècnica per a la redacció del l'estudi d'investigació del sòl en l'àmbit del Sector Canal i del Sector 4.1 del Polígon A del P.E. Port de Badalona.
Data de publicació: 10/06/20 16:40 h
CL_2018_13_OB - Contractació de les obres per a la descontaminació del subsol de la parcel·la 15 i zones verdes entre blocs del polígon "A" del Pla Especial del Port de Badalona
Data de publicació: 13/06/19 11:10 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya