Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 6 anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte o desistiments

Contractació del servei per a la generació d'eines de gestió de RRHH en directius i de comandaments del Consorci Hospitalari de Vic
Data de publicació: 22/01/21 10:30 h
Subministrament de gasos medicinals i d'ús sanitari liquats i comprimits pel CHV, la FHSC, la FHOICG i la FHC.
Data de publicació: 08/10/20 13:00 h
Subministrament de reactius i lloguer d'equipament per a proves de bioquímica i immunoquímica,hematimetria, anàlisis sistemàtica i dels elements de formes d'orina específics per al laboratori de l'Hospital Universitari de Vic.
Data de publicació: 17/07/20 13:15 h
Servei de detecció de l'antigen de l'Helicobacter pylori, de forma automatitzada en un instrument per tecnologia quimioluminiscència (CLIA), realitzat per DIASORIN IBERIA, SA
Data de publicació: 29/05/19 10:30 h
Contracte administratiu especial del servei integral d'alimentació i restauració del Consorci Hospitalari de Vic (CHV)
Data de publicació: 28/05/19 12:20 h
Servei per a la redacció del projecte d'enderroc, projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut, coordinació en fase de projecte i de direcció, la certificació d'eficiència energètica del projecte, el projecte d'activitats per a la llicència ambiental, el projecte i legalització de les instal.lacions i posterior direcció d'obra i d'execució i certificació d'eficiència energètica de final d'obra corresponent a l'obra nova remuntada sobre l'edifici de manteniment i OSM per a laboratoris.
Data de publicació: 20/07/18 13:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya