Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 9 anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte o desistiments

Contracte de subministrament per lots lots de material d'oficina per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 29/05/19 17:00 h
Contracte de servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Riudellots de la Selva i pel centre de serveis d'àmbit rural de Fogars de la Selva (2 centres), gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb el preu com únic criteri d'adjudicació.
Data de publicació: 25/03/19 11:15 h
Subministrament per lots de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 08/03/19 14:15 h
Contracte de subministrament per LOTS de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 13/02/19 15:20 h
Contractació del subministrament per lots de material de neteja per als diferents centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 03/04/18 11:11 h
Contractació del subministrament per LOTS de material de neteja per els diferents centres gestionats per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 22/03/18 15:20 h
Contractació del subministrament en modalitat d'arrendament financer (rènting) de dos vehicles adaptats per la flota de vehicles de SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L.
Data de publicació: 20/02/18 12:45 h
Servei d'assistència i suport psicològic per als usuaris, els seus familiars i el personal de la Residència de gent gran d'Esparraguera, Can Comelles, centre gestionat per SUMAR, Empresa d'Acció Social, S.L.
Data de publicació: 30/10/17 15:15 h
Servei per a la gestió del manteniment d'infraestructures correctiu, preventiu i normatiu dels centres gestionats actualment per SUMAR, Empresa d'Acció Social, S.L., i dels possibles centres a incorporar en el futur.
Data de publicació: 06/07/17 15:15 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya