Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 15 anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte o desistiments

SERVICE FOR HIRING A CRO SPECIALIZED IN THE MANAGEMENT OF PHASE I-IV CLINICAL TRIALS WHO IS IN CHARGE OF DATA MANAGEMENT, MEDICAL WRITING AND BIOSTATISCAL SERVICESFOR THE "MOTHER AND CHILD INTERVENTIONS FOR CHRONIC UNDERNUTRITION IN ANGOLA. A COMMUNITY CLUSTER AND COST-EFFECTIVENESS TRIAL" (MUCCUA STUDY) AS PART OF THE PROJECT "OPERATIVE RESEARCH AGAINST CHRONIC CHILD MALNUTRITION IN ANGOLA" (CRESCER PROJECT)-FED/2020/418-106 FROM FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 20/04/22 12:15 h
SERVEI DE MANTENIMENT PREVENTIU DEL RETINÒGRAF MARCA TOPCON, MODEL TDR-50DX-IA I DE L'OCT MARCA TOPCON, MODEL DROI OCT TRITON DEL GRUP DE RECERCA EN OFTALMOLOGIA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 05/04/22 16:45 h
Contracte de subministrament d'un mòdul d'autofluorescència per l'equip heidelberg spectralis del Grup de Recerca en Oftalmologia de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 31/03/22 13:35 h
CONTRACTACIÓ D'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA, A TRAVÉS DEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 14/09/21 16:50 h
SERVICIOS DE ESTABULACIÓN DE MODELOS DE EXPERIMENTACIÓN ANIMAL DE RATÓN (Mus Musculus) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 29/03/21 12:30 h
CONTRACTE D'OBRES DE REFORMA PER A LA NOVA UBICACIÓ DE LES SALES DE TREBALL I D'INFORMES DE RAIG X A LA PLANTA BAIXA DE L'HOSPITAL GENERAL DE L'HUVH DESTINAT A LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 29/03/21 12:25 h
SERVEI DE CONTRACTACIÓ D'UN AVALUADOR FREELANCE DESTINAT AL PROJECTE "D'INVESTIGACIÓ OPERATIVA CONTRA LA DESNUTRICIÓ INFANTIL CRÒNICA A ANGOLA" (PROJECTE CRESCER)-FED/2020/418-106 DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 20/01/21 11:50 h
SERVEI DE CUSTÒDIA, TRANSPORT, CONSULTA, GESTIÓ D'ARXIUS I DESTRUCCIÓ CONFIDENCIAL DE DISCOS (dividit en 2 lots) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 25/05/20 13:26 h
OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU RECINTE DE GASOS MEDICINALS EN L'ÀMBIT D'ACTUACIÓ PER AL PROJECTE DEL NOU EDIFICI DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 20/05/20 17:00 h
SUBMINISTRAMENT D'UN SISTEMA DE MONITORITZACIÓ DE PARÀMETRES DE TEMPERATURES I GESTIÓ D'ALARMES I SERVEI DE MANTENIMENT DEL NÚVOL DESTINAT A LA UNITAT DE SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 01/04/20 17:10 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya