Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 12 decisions de no adjudicar o subscriure el contracte en Tots

Suport i manteniment del sistema Center iX (PIC iX) Enterprise Network de virtualització de les centrals de monitorització de les unitats de Cures intensives de l'Hospital Universitari de Bellvitge
Data de publicació: 25/03/21 11:30 h
Servei de neteja dels centres d'Atenció Primària i Centre Corporatiu de l'Institut Català de la Salut (ICS) i centres d'Atenció Primària de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS)
Data de publicació: 24/03/20 16:30 h
Servei de posada a disposició de nous directoris informatius multimèdia, i alhora, el servei de manteniment preventiu, normatiu i correctiu de tots els DIM i TESEO instal·lats als centres de la Gerència Territorial Catalunya Central de l'ICS.
Data de publicació: 28/02/20 11:00 h
Servei de millora de la senyalització exterior i interior de l'hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, per a la millora del guiatge i de l'experiència del pacient, física i digitalment.
Data de publicació: 02/10/19 08:48 h
Subministrament de medicaments per a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Data de publicació: 12/03/19 09:00 h
Gestió integral del Sistema d'Informació de Laboratori (SIL) del Laboratori Clínic Territorial de Girona (LCTG) de l'Institut Català de la Salut de Girona
Data de publicació: 11/02/19 08:55 h
Subministrament de medicaments per a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Data de publicació: 30/01/19 11:15 h
Servei de manteniment dels equips Kodak/Carestream de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Data de publicació: 17/12/18 11:25 h
Obra d'adequació de les instal.lacions de protecció contra incendis i sectorització a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Data de publicació: 23/10/18 14:45 h
Obra de resistribució de la zona d'atenció el usuari de la planta baixa i remodelació de l'entrada del centre del CAP Montclar
Data de publicació: 14/09/18 14:15 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya