Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 6 desistiments en Tots

Contracte de subministrament per lots lots de material d'oficina per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 29/05/19 17:00 h
Contracte de servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Riudellots de la Selva i pel centre de serveis d'àmbit rural de Fogars de la Selva (2 centres), gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb el preu com únic criteri d'adjudicació.
Data de publicació: 25/03/19 11:15 h
Subministrament per lots de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 08/03/19 14:15 h
Contractació del subministrament per lots de material de neteja per als diferents centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 03/04/18 11:11 h
Contractació del subministrament per LOTS de material de neteja per els diferents centres gestionats per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 22/03/18 15:20 h
Contractació del subministrament en modalitat d'arrendament financer (rènting) de dos vehicles adaptats per la flota de vehicles de SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L.
Data de publicació: 20/02/18 12:45 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya