Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Anul·lacions, decisions de no adjudicar o subscriure el contracte i desistiments


Hi ha 2 desistiments en Tots

Elaboració i execució del Projecte per a la implementació de millores operatives del Centre Sociosanitari El Carme, gestionat per Badalona Serveis Assistencials, SA. (BSA 10/19)
Data de publicació: 04/06/20 08:45 h
Licitació mitjançant procediment obert (subhasta pública) d'un habitatge propietat de Badalona Serveis Assistencials, SA, situat a Badalona (Barcelona) al carrer València, números 21-25, Àtic 1a. i una plaça d'aparcament situada a Badalona (Barcelona), al carrer Rubén Darío, 11F, planta -1, E4 (BSA 9/16)
Data de publicació: 14/12/16 14:05 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya