Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR A CENTRES DOCENTS DE LA COMARCA DE L'ALT PENED╚S

Ďrgan de contractaciˇ:
Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs
Codi d'expedient:
G5038-000008/2022
Tipus de tramitaciˇ:
OrdinÓria
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de transport per via terrestre, inclosos els serveis de furgons blindats i serveis de missatgeria, excepte el transport de correu
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Projecte finanšat amb el Mecanisme de Recuperaciˇ i ResiliŔncia (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finanšat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
L'objecte de la present contractaciˇ Ús el servei de transport escolar obligatori i no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs (en endavant Consell Comarcal) que es prestarÓ tots els dies lectius del calendari escolar segons l'Ordre anual que publica el Departament d'Educaciˇ la Generalitat de Catalunya, llevat de causa de forša major, per tal que l'alumnat sigui transportat als centres educatius.

D'acord amb el Decret 161/1996, de 14 de maig, pel qual es regula el servei de transport escolar per tal de facilitar el desplašament de l'alumnat en l'educaciˇ obligat˛ria,

- es considera transport escolar obligatori, el servei adrešat a l'alumnat que s'ha de desplašar fora del seu municipi de residŔncia en un centre p˙blic ordinari o d'educaciˇ especial, proposat pel Departament d'Educaciˇ, i
- es considera transport escolar no obligatori, el servei adrešat a l'alumnat que s'ha de desplašar a centres docents del mateix municipi per˛ distants del seu lloc de residŔncia.
Pressupost de licitaciˇ:
81.734,04 € sense IVA 89.907,44 € IVA incl˛s (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
└mbit geogrÓfic:
Alt PenedŔs
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
23/05/22 14:00 h
Observacions:
Lots: El transport escolar objecte de contractaciˇ es divideix en 2 lots.
Limitaciˇ en l'adjudicaciˇ de lots: No
Valor estimat del contracte:
196.161,70 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
02/06/22 10:00 Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs Hermenegild Clascar, 1-3 Vilafranca del PenedŔs
Pr˛rroga:
Informaciˇ complementÓria sobre la pr˛rroga:
Termini de durada: El termini de vigŔncia del contracte serÓ de 2 cursos escolars, del curs escolar, 2022-2023 i 2023-2024. Possibilitat de pr˛rrogues i termini: dues pr˛rrogues, d'un curs escolar cadascuna d'elles, coincidint amb els cursos escolars 2024-2025 i 2025-2026.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Descripciˇ dels lots:
N˙mero de lot:
1
Descripciˇ del lot:
RUTA 48 TEC OBLI
Codi CPV:
60130000
Pressupost:
43.677,64 € sense IVA 48.045,40 € IVA incl˛s (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
└mbit geogrÓfic:
Alt PenedŔs
N˙mero de lot:
2
Descripciˇ del lot:
RUTA 48 BIS TEC OBLI
Codi CPV:
60130000
Pressupost:
38.056,40 € sense IVA 41.862,04 € IVA incl˛s (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
└mbit geogrÓfic:
Alt PenedŔs
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 40.00 - Criteri: Oferta econ˛mica
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Antiguitat del vehicle
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any amb major volum de negoci d'entre els tres ˙ltims conclosos (2019, 2020, 2021), haurÓ de ser, com a mÝnim, de l'import equivalent al pressupost base de licitaciˇ del lot al que es presenti el licitador. L'anÓlisi de la solvŔncia es realitzarÓ de forma individualitzada pels lots, de manera que en cas que un licitador es presenti a mÚs d'un lot, el llindar haurÓ de ser complert de forma individual per cada lot, i no de forma acumulada entre tots els lots als que es presenti.
Observacions:
Acreditaciˇ documental: Mitjanšant els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil o altre registre oficial. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran la seva solvŔncia mitjanšant els llibres d┐inventari i comptes anuals degudament legalitzats.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
El volum anual dels serveis realitzats pel licitador o candidat, d'igual o similar naturalesa que l┐objecte del contracte (s'entenen els propis de transport escolar) de la unitat de licitaciˇ on es presenti, referit a l'any amb major volum d'entre els tres ˙ltims conclosos, haurÓ de ser, com a mÝnim, l'import equivalent al 70% del valor d'una anualitat del pressupost de licitaciˇ del lot al que es presenti el licitador. L'anÓlisi de la solvŔncia es realitzarÓ de forma individualitzada pels lots, de manera que en cas que un licitador es presenti a mÚs d'un lot, el llindar haurÓ de ser complert de forma individual per cada lot, i no de forma acumulada entre tots els lots als que es presenti.
Observacions:
Acreditaciˇ documental: Mitjanšant la relaciˇ dels treballs efectuats per l'interessat durant els darrers tres anys, sempre que es corresponguin amb la mateixa tipologia o naturalesa que l'objecte del contracte (s'entenen els propis de transport escolar), que inclogui l'import del servei, el destinatari del servei i les dates de realitzaciˇ.

S┐hauran d┐aportar per part del proposat adjudicatari de cada lot els certificats expedits o visats per l┐˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o, en el cas que anÚs destinat a una entitat del sector privat, es farÓ entrega d┐un certificat o declaraciˇ expedits per l┐empresari.
MitjÓ de solvŔncia:
Altres
Descripciˇ:
Autoritzaciˇ per la prestaciˇ de serveis de transport de viatgers
MÝnim exigir: L'objecte del present contracte Ús la prestaciˇ de serveis de transport de viatgers, activitat que, d'acord a l'establert a l'article 33 i 38 del Reial Decret 1211/1990, pel que s'aprova el Reglament de la Llei d'Ordenaciˇ dels Transports Terrestres, requereix d'autoritzaciˇ administrativa i d'inscripciˇ al registre estatal o auton˛mic corresponent.
Observacions:
Acreditaciˇ documental: Les empreses licitadores hauran de presentar certificaciˇ acreditativa d┐estar inscrites en el Registre de transports de passatgers per carretera.
Per al cas que en la data lÝmit de la presentaciˇ d'ofertes els licitadors no estiguin inscrits en registre, hauran de presentar una declaraciˇ responsable en la que es comprometin, en cas de resultar proposats adjudicataris, a la inscripciˇ en carÓcter previ a la formalitzaciˇ del contracte, de manera que no es podrÓ formalitzar el contracte amb una licitadora no inscrita en el registre. La manca de formalitzaciˇ del contracte per causa imputable a l'adjudicatÓria serÓ susceptible de ser qualificada com a prohibiciˇ de contractar, d┐acord a l'establert a l'article 70.2.b de la LCSP.
MitjÓ de solvŔncia:
Altres
Descripciˇ:
Habilitaciˇ professional o empresarial necessÓria per a l'execuciˇ del contracte vinculada al personal conductor.
MÝnim exigit: El personal conductor haurÓ de disposar del carnet de conduir pertinent, del certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual en vigŔncia durant tota la durada d'execuciˇ del contracte i finalment, el certificat d'aptitud professional que atorga el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, concretament la Direcciˇ General de Transports i Mobilitat.
Observacions:
Acreditaciˇ documental: Mitjanšant els certificats corresponents acreditatius dels requisits solĚlicitats.
- Certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual.
- Certificat d'aptitud professional que atorga la Direcciˇ General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.
- C˛pia del carnet de conduir de cada un dels conductors adscrits (com a mÝnim, del permÝs per a les categories D1 i D) aixÝ com el seu DNI.
MitjÓ de solvŔncia:
Classificaciˇ
Descripciˇ:
No s'exigeix, si bÚ d'acord amb all˛ exposat en el PCAP, les empreses podran acreditar la seva solvŔncia, indistintament, mitjanšant l'acreditaciˇ del compliment dels requisits mÝnims de solvŔncia econ˛mica i financera, detallats en el present apartat G.1, o bÚ mitjanšant la seva classificaciˇ en el grup o subgrup de classificaciˇ corresponent a l'objecte del contracte, cas en el qual hauran d'acreditar tambÚ estar en disposiciˇ de l'habilitaciˇ professional establerta a l'apartat G.1. A aquests, efectes, la classificaciˇ que correspon a aquest servei, de conformitat amb el RD 1098/2001, de 12 d'octubre, modificat pel RD 773/2015, de 28 d'agost Ús:
Grup R: Transport de viatgers per carretera
Subgrup: 1
Categoria: 1

Versiˇ simple

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya