Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei d'atenció integral local per a les persones LGTBI+

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
CONSER-0268/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la present licitació és la prestació de l'atenció especialitzada al col·lectiu LGBTI+ de la ciutat de Reus, així com a l'entorn sociofamiliar i l'atenció a la diversitat sexual i de gènere en l'àmbit comunitari. Aquest servei s'ofereix des del Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual (PADS) que recull el Departament de Polítiques d'Igualtat de Gènere dins la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus.

Aquest contracte s'origina per tal de donar resposta a la Llei 11/2014, del 10 d'octubre per garantir el dret de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. On es regula l'oferiment a la ciutadania d'un Servei d'Atenció Integral per a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de partir una discriminació o violència per LGTBIfòbia , amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils i properes d'acord amb les necessitats d'aquestes persones.

Les funcions a desenvolupar són les següents:

- Atenció individual i grupal per a les persones LGBTI i aquelles que s'adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.
- Donar una atenció de qualitat a les persones LGBTI fent un acompanyament eficient pel coneixement dels recursos específics.
- Sensibilitzar a la població del municipi de l'existència de persones LGBTI, mitjançant la difusió del servei (xerrades, activitats, projectes)
- Assessorament, informació i recursos LGBTI als diferents serveis i equipaments de la població i als diferents serveis i equipaments educatius municipals .
- Impartir formació i o tallers als diferents serveis i equipaments educatius municipals.
- Participació en la celebració/commemoració dels dies internacionals corresponents.
Pressupost de licitació:
3.503,50 € sense IVA 3.503,50 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
03/11/21 23:59 h
Observacions:
L'empresa adjudicatària està obligada a donar compliment a les mesures que es decretin en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19. Així mateix, és la responsable de garantir i dispensar els equips de seguretat que siguin necessaris, seguint les instruccions de seguretat, per el normal funcionament del servei.

La prestació està exempta de l'IVA (art. 20.1.3 de la llei 37/1992, de 28 de desembre).
Valor estimat del contracte:
15.415,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte es podrà prorrogar per períodes anuals, fins a dos (2) anys més. La durada tota del contracte, inclosa la pròrroga, no podrà excedir els quatre (4) anys. La formalització s'entendrà efectuada mitjançant l'acceptació de l'adjudicació per part del contractista proposat.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Millora preu/hora
Ponderació: 25.00 - Criteri: Formació en diversitat sexual i de gènere del personal adscrit a l'execució del contracte
Ponderació: 25.00 - Criteri: Experiència en acompanyament individual i/o grupal a persones LGBTI, del personal adscrit a l'execució del contracte
Ponderació: 12.00 - Criteri: Formació en educació sexual,del personal adscrit a l'execució del contracte
Ponderació: 13.00 - Criteri: Menor temps de resposta per a les atencions d'urgència
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
D'acord amb l'article 159.6 b) de la LCSP s'eximeix als licitadors d'acreditar documentalment la solvència econòmica i financera, tanmateix els licitadors hauran de complir les següents condicions:

Assegurança d'indemnització per riscos professionals vigent fins a la finalització del termini de presentació d'ofertes, per import no inferior al valor estimat del contracte, així com aportar el compromís vinculant de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
D'acord amb l'article 159.6 b) de la LCSP s'eximeix als licitadors d'acreditar documentalment la solvència tècnica o professional.

S'acreditarà que les persones que s'adscriguin a l'execució del servei tinguin la titulació requerida.

A més d'estar en possessió de la titulació necessària, ha de disposar de formació específica en l'aplicació de la perspectiva de gènere, sexualitat i en violència LGBTIfòbica i experiència demostrable, en els últims tres anys com a màxim; i haver realitzat tasques d'assessorament en un punt d'atenció al col·lectiu LGBTI+ / SAI.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal la que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica es podrà acreditar mitjançant la
justificació de personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, d'acord amb el que estableix l'article 90.4 de la LCSP.
Observacions:
HABILITACIÓ PROFESSIONAL

Els professionals adscrits al servei han d'estar en possessió de la titulació de llicenciatura o Grau en Psicologia, Treball Social o Educació Social.

La titulació s'acreditarà mitjançant la presentació de la documentació pertinent (títol universitari, certificat de col·legiació o altra).
Els licitadors hauran d'aportar la documentació que ho acredita en el moment de presentar l'oferta

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya