Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Adquisició de la infraestructura de comunicacions centrals i mantenimient associat de l'Hospital Sant Joan de Reus

Òrgan de contractació:
Salut Sant Joan de Reus - Baix Camp
Codi d'expedient:
EDP SSJRBC 20210003
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Compra de maquinaria, software i llicències, juntament a la contractació dels serveis de manteniment, instal·lació i migració de la infraestructura de comunicacions centrals Core-Network de l'Hospital Sant Joan de Reus.
Pressupost de licitació:
300.000,00 € sense IVA 363.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 anys
Àmbit geogràfic:
Tarragona
Termini de presentació d'ofertes:
09/09/21 14:00 h
Observacions:
CPV complementaris: 30211200-3 "Equipo informático de unidad central"; 32500000-8 "Equipo y material para telecomunicaciones"; 45314000-1 "Instalación de equipo de telecomunicaciones"; 50332000-1 "Servicios de mantenimiento de infraestructura de telecomunicaciones"; 50330000-7 "Servicios de mantenimiento de equipo de telecomunicación"; 50312000-5 "Mantenimiento y reparación de equipo informático
Valor estimat del contracte:
300.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre B) :
13/09/21 13:50 Telemàtica
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 30/08/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 5.00 - Criteri: Bloc de distribució
Ponderació: 8.00 - Criteri: Bloc servidors
Ponderació: 12.00 - Criteri: Bloc SAN
Ponderació: 10.00 - Criteri: Bloc Core
Ponderació: 5.00 - Criteri: Eina de gestió dels blocs Servidors, Core i SAN
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat de la memòria descriptiva i desenvolupament de l'execució del contracte
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
32571000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Ràtio entre actius i passius, al tancament de l'últim exercici econòmic per al qual estigui vençuda l'obligació d'aprovació de comptes anuals per import superior a la unitat, en els termes d'allò establert a l'apartat 87 de la LCSP (la solvència total de l'empresa vindrà determinada per la relació entre aquestes dues magnituds: actiu total i passiu exigible (suma de les partides de creditors a llarg, mig i curt termini).
Període:
Últim exercici
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis mínim d'una vegada i mitja el valor estimat del contracte en, com a mínim, un dels tres darrers exercicis aprovats.
Observacions:
L'empresa proposada com a adjudicatària haurà d'acreditar la seva solvència econòmica i financera a requeriment de la Mesa de contractacions mitjançant l'aportació dels estats de comptes corresponents als tres darrers exercicis que tingui obligació d'haver presentat, aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (si l'empresari està inscrit al Registre, en cas contrari pels que disposi al registre oficial en què hagi d'estar inscrit). Els empresaris individuals han de presentar els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Període:
Darrers tres exercicis
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Import acumulat, durant els darrers tres anys, mínim d'una vegada el valor estimat del contracte en subministraments d'igual o similar naturalesa al contracte que es licita, que inclogui un mínim de dos subministraments.
Observacions:
Per determinar si els subministraments són d'igual o similar naturalesa que els de l'objecte del contracte es tindrà en compte que coincideixin amb els descrits als plecs (projectes on s'hagi participat com a integrador d'aquells equips). L'empresa proposada com a adjudicatària haurà d'acreditar la seva solvència tècnica a requeriment de la Mesa de contractacions mitjançant l'aportació dels següents documents: relació dels principals subministraments realitzats durant els darrers 3 anys, indicant import i dates, acompanyada dels corresponents certificats emesos pels destinataris acreditatius de l'import mínim requerit. Quan el destinatari sigui un subjecte privat, a falta de certificat, es podrà acreditar la solvència mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada dels documents que tingui en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Període:
Tres darrers anys
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Vist que en cada lot s'incorpora un apartat de serveis, la capacitat dels operadors econòmics per prestar aquests serveis s'avaluarà tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat; en aquest sentit hauran d'assenyalar les persones responsables del contracte amb experiència específica com a: Cap de Projecte; responsable de la implantació / prestació del servei.
Observacions:
L'empresa adjudicatària haurà de presentar un compromís d'adscripció al contracte d'un Cap de Projecte; i d'un Responsable de la implantació / prestació del servei, indicant l'experiència en l'àmbit d'implantació i suport de manteniment d'infraestructures similars en al menys un projecte cadascun d'ells. La disponibilitat s'acreditarà mitjançant una declaració responsable en la qual els licitadors faran constar que, en cas de ser proposat adjudicatari del contracte per haver presentat l'oferta econòmicament més avantatjosa, disposarà d'aquests professionals. La declaració anirà acompanyada de document que així ho acrediti.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya