Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Treballs per realització de fonaments per una nova cambra frigorífica

Òrgan de contractació:
Logaritme, Serveis Logístics, AIE
Codi d'expedient:
21OPS-001-00
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Es corregeix l'annex 7 de presentació de propostes.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Treballs per realització de fonaments per una nova cambra frigorífica
Pressupost de licitació:
229.000,19 € sense IVA 277.090,22 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Sadurní d'Anoia
Termini de presentació d'ofertes:
10/09/21 15:00 h
Observacions:
És obligatori realitzar una visita a les instal·lacions. A tal efecte s'ha programat una única visita pel proper 3 de setembre de 2021 a les 11:00 hores. Identificar-se davant el personal de seguretat i preguntar pel Director de serveis generals i infraestructures.

La modificació es basa en la incorporació de partides que falteven en la licitació inicial. Consequentment la despesa d'aquestes partides s'han incorporat al pressupost de licitació. Per tant, els licitadors hauran de tenir en compte l'arxiu "Documentació nova a tenir en compte" a l'hora de fer la seva oferta.
Valor estimat del contracte:
274.800,23 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45223200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis en l'àmbit d'activitat corresponent a l'objecte del contracte, referit als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.

L'acreditació del compliment d'aquest criteri es farà amb l'aportació d'una declaració de l'empresari del volum de negocis dels tres últims exercicis o mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, avalada per certificats de bona execució; aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i es precisarà si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van dur normalment a bon terme; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. Quan sigui necessari per garantir un nivell adequat de competència, els poders adjudicadors podran indicar que es tindran en compte les proves de les obres pertinents efectuades més de cinc anys abans.

A aquests efectes, les obres executades per una societat estrangera filial del contractista d'obres tindran la mateixa consideració que les directament executades pel mateix contractista, sempre que aquest últim tingui directament o indirectament el control d'aquella en els termes que estableix l'article 42 de l' codi de Comerç. Quan es tracti d'obres executades per una societat estrangera participada pel contractista sense que es compleixi aquesta condició, només es reconeixerà com a experiència atribuïble al contractista l'obra executada per la societat participada en la proporció de la participació d'aquell en el capital social d'aquesta.
Classificació empresarial:
Categoria: 2, Grups: C, Subgrup: 6 Categoria: 2, Grups: K, Subgrup: 1 o 2

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya