Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

(OB21112) Contractació de les obres relatives al projecte executiu de millora dels molls de càrrega de camàlics de Mercabarna (Barcelona), amb mesures de contractació pública sostenible

Òrgan de contractació:
Mercados de Abastecimientos de Barcelona, S.A
Codi d'expedient:
OB21112
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'edificis i obres singulars d'enginyeria civil (ponts, túnels, etc.)
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'ha detectat un error en la redacció del criteri d'adjudicació I.1.2 de l'apartat G del quadre resum del plec de clàusules particulars. ON DIU: "I.1.2. Anàlisi de les solucions constructives: es valorarà la idoneïtat del materials proposats amb fitxes tècniques (2) segons especificacions del projecte, el procediment d'execució , la coordinació amb proveïdors i industrials, etc.: fins a 6 punts". HA DE DIR: "I.1.2.Anàlisi de possibles afectacions d'execució amb la operativa i mesures per minimitzar riscos en la operativa del mercat en les zones d'actuacions com: a)proteccions dels treballs no finalitzats en les jornades del cap de setmana o nocturnes, tan a nivell dels treballs com de la seguretat del usuaris, b) decalatges entre les diferents parts de cada fase necessaris per a l'execució, incoherències de projecte en relació a la divisió de fases. Es valorarà la proposta d'adaptació i minimització d'aquestes possibles interferències, així com propostes concretes de solució de les incompatibilitats: fins a 6 punts".
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució dels treballs inclosos en al "projecte executiu de millora dels molls de càrrega de camàlics de Mercabarna (Barcelona)".
Pressupost de licitació:
578.055,58 € sense IVA 699.447,25 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
11 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
20/09/21 14:00 h
Observacions:
Donades les especificacions tècniques i l'abast del contracte, les empreses interessades hauran de realitzar una visita, de caràcter obligatori, a escollir entre les previstes pels dies 30/08/2021 de 2021 i 13/09/2021 de 2021 a les 11:00 hores.
Lloc de trobada: Vestíbul Centre Directiu (C/Major de Mercabarna, 76, 08040 - Barcelona). Les empreses interessades en realitzar aquesta visita, hauran de comunicar les seves dades, la data de preferència per fer la visita i les de la persona que assistirà a la visita (1 per empresa atesa la situació
actual) a jordi.alonso@masteringenieria.com . L'assignació de la data es farà per ordre d'inscripció, essent el nombre màxim d'assistents/empreses per visita de 9 persones. No obstant, en cas d'arribar al nombre màxim, es programarà una tercera visita, que serà informada oportunament en el perfil del contractant.
Els assistents hauran d'omplir la declaració responsable adjunta en el perfil del contractant i portar-la omplerta el dia de la visita. Sense el document degudament omplert i signat no es podrà realitzar la visita.
Valor estimat del contracte:
635.861,14 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura interna del sobre A, relatiu a la documentació general) :
21/09/21 09:30
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: avaluables mitjançant un judici de valor
Ponderació: 70.00 - Criteri: econòmic i/o avaluable automàticament
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Veure apartat E del quadre de característiques del contracte
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Veure apartat E del quadre de característiques del contracte
Classificació empresarial:
Veure apartat E del quadre de característiques del contracte

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya