Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Subministrament de l'equipament de Columnes articulades i la seva instal·lació, per a l'ampliació de l'Àrea d'Endoscòpies de l'IAS (Institut d'Assistència Sanitària)

Òrgan de contractació:
Institut d'Assistència Sanitària (IAS)
Codi d'expedient:
CONTR/2021/000000111
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament de l'equipament de columnes articulades i la seva instal·lació
Pressupost de licitació:
67.000,00 € sense IVA 81.070,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes 15 dies
Àmbit geogràfic:
Salt
Termini de presentació d'ofertes:
22/09/21 14:00 h
Observacions:
Per eina sobre digital: tres sobres : els annexos a complimentar les ofertes resten dins de l'eina e.licita
OBSERVACIONS:
a/ Donat que és un nou centre en construcció, la fitxa tècnica (veure: Annex. 3) fa referència a l'obligatorietat d'una visita tècnica concertada amb l'IAS on es donaran especificacions més detallades per part de l'arquitecta pel que fa a l'estructura de suportació fet a mida al fals sostre i tipus de fixació a forjat i a coberta lleugera. Al final de la visita es lliurarà als assistents un certificat justificatiu que s'haurà d'adjuntar a la documentació presentada en el Sobre B.

b/ Per al licitador que oferti, la presentació d'una demo d'un equip de prestacions iguales a les requerides mínimament, o visita de presentació tècnica. A l'aportació de la "demo" visita o oferiment de show-room es lliurarà als assistents un certificat justificatiu que s'haurà d'adjuntar a la documentació presentada en el Sobre B. en el període comprès entre la data de publicació de l'Anunci de Licitació i la data de finalització de la presentació de les ofertes.

Per aquesta visita tècnica/comercial concertada i/o oferiment d'articles/equips en mostra/ demo, els licitadors hauran de coordinar o concertar visita prèviament amb el departament d'infraestructures i manteniment de l'IAS al telèfon 972 18 90 06. Lliurament: Magatzem de l'IAS horari de 8 a 15 hores, a l'att. Daniel Rodríguez daniel.rodriguez@ias.cat. Hospital Santa Caterina. C/ Dr Castany s/n. Salt. Girona.

c/ La no aportació de la mostra / demo, visita de presentació, produirà l'efecte que la puntuació en l'àmbit de la valoració subjectiva, sigui de 0 punts.
Valor estimat del contracte:
73.700,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
24/09/21 14:00 Videoconferencia
Obertura de pliques (Sobre C) :
08/10/21 14:00 Videoconferencia
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 26.00 - Criteri: criteris subjectius
Ponderació: 74.00 - Criteri: criteris objectius
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
33100000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Volum anual de negocis, bé en l¿àmbit que es refereix el contracte o bé en l¿àmbit general, referit al millor exercici dins dels tres darrers disponibles en funció de la data de constitució de la mercantil o inici de les activitats
Descripció:
Justificant de l¿existència d¿una assegurança de responsabilitat civil per riscs professionals per import igual o superior a 100.000 euros.
Descripció:
Patrimoni net, o bé ratio entre l'actiu i el passiu, al tancament del darrer exercici econòmic relatiu a l'obligació de la presentació dels comptes anuals.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs realitzats d¿igual o similar naturalesa als que constitueixen objecte contractual, de com a màxim els tres darrers anys, indicant al data, import i destinatari, públic o privat.
Descripció:
Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques integrades o no a l¿empresa, participants en el contracte, especialment aquells encarregats del control de qualitat.
Descripció:
Descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures utilitzades per l¿empresari, per tal de garantir la qualitat i els mitjans d¿estudi i investigació de l¿empresa.
Descripció:
Mesures destinades a la gestió mediambiental que apliqui l'empresari a l'execució del contracte

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya