Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Contractació d'obra del nou tram de carril bici a la zona de la rotonda de Castelló nou de Castelló d'Empúries (EFA156/16 BICITRANSCAT)

Òrgan de contractació:
Consorci de les Vies Verdes de Girona
Unitat de contractació:
PRESIDENT CONSORCI
Codi d'expedient:
2020_345
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte consisteix en l'execució del projecte de construcció de nou tram de carril bici a la zona de Castelló Nou al municipi de Castelló d'Empúries. El nou carril permetrà connectar aquesta zona de la rotonda amb els diferents camins naturals que formen part dels Aiguamolls de l'Empordà a més de facilitar la connexió entre Castelló nou i l'actual via verda que va des de Castelló a Empuriabrava resseguint la Muga, de tal forma que només quedaria un petit tram entre les dues sense carril bici.
El nou tram de carril bici que es construirà dins el terme municipal de Castelló d'Empúries, tindrà una longitud de 390 m i forma part del projecte EFA 156/16 BICITRANSCAT per al desenvolupament de nous itineraris ciclables i enllaços multimodals transfronterers per a la promoció de la mobilitat sostenible.
Es diferenciaran dos trams:

- Tram 1: Tram que arranca a la Carretera de Sant Pere Pescador i acaba al punt on el carril bici connecta amb la Carretera que va al Mas dels Puputs. Aquest tram transcorre íntegrament separat de la carretera i es construeix totalment de nou en una zona agrícola, ocupant part del camp que es situa en aquest àmbit. En un punt entremig d'aquest tram, es produeix la connexió amb la Urbanització de Castelló Nou pel pas soterrat existent.

- Tram 2: Aquest tram comença al punt on finalitza el tram 1 i va fins al camí conegut com a Carretera Fonda, que arriba als Aiguamolls. Aquest tram transcorre i es construeix sobre la mateixa carretera existent, el camí del càmping, agafant part de l'ample d'aquesta.
Pressupost de licitació:
74.203,27 € sense IVA 89.785,95 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Castelló d'Empúries
Termini de presentació d'ofertes:
22/09/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
74.203,27 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 76.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 24.00 - Criteri: Ampliació termini garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233162
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Si el licitador és un contractista individual o una societat professional, justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte (74.203,27 ¤).
Observacions:
Caldrà aportar el certificat expedit per l'assegurador, en el qual constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en què sigui procedent.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior a un any. 111.304,90 ¤
Observacions:
Si l'empresari està inscrit en el registre Mercantil ho acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en aquest Registre.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, avalada per certificats de bona execució per a les obres més importants; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 70% del valor estimat del contracte o de la seva anualitat mitjana si aquest valor és inferior al valor estimat del contracte. L'import mínim que s'ha de complir és de 51.942,29 ¤.
Observacions:
Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
Quan el destinatari sigui un subjecte privat s'acreditaran mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari.
Si la relació dels principals serveis realitzats inclou que el seu destinatari és el mateix ens contractant, no serà necessari l'acreditació mitjançant certificat.
Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que
tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran d'acreditar aquest mitjà de solvència tècnica.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
El cap d'obra per part del contractista tindrà el títol d'enginyer de camins, canals i ports, d'enginyeria civil, d'enginyer tècnic d'obres públiques o qualsevol altra titulació idònia per una correcta execució del contracte.
Observacions:
S'acreditarà mitjançant còpia dels seus títols o acreditacions acadèmiques o professionals
exigides i l'experiència professional mínim exigida (mitjançant la presentació d'un currículum vitae i la vida laboral expedida per la Seguretat Social).

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya