Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

MUNTATGE , DESMUNTATGE i MANTENIMENT DE L'ENLLUMENAT ORNAMENTAL DE NADAL 2021-2022.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castell-Platja d'Aro
Codi d'expedient:
GENE2021005803 (X2021005917)
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Es posa a disposició dels licitadors fotografíes diverses dels tensors a intal·lar
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Muntatge , desmuntage i manteniment enllumenat de Nadal 2021-2022
Pressupost de licitació:
61.976,75 € sense IVA 74.991,86 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Castell-Platja d'Aro
Termini de presentació d'ofertes:
03/09/21 23:55 h
Valor estimat del contracte:
61.976,75 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
09/09/21 09:00 Sala de Junta de Govern
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri:
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45316000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
De conformitat amb l'article 87 de la LCSP, la solvència econòmica i financera mínima de l'empresari per poder executar el contracte es determina a través d'un o varis dels mitjans següents:

a) Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte.
Import mínim: 61.976,75 ¤

- Acreditació documental:
Caldrà aportar el certificat expedit per l'assegurador, en el qual constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i aportar també el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte. Aquest requisit s'entendrà complert pel licitador o candidat que inclogui amb la seva oferta; en el cas de resultar adjudicatari; de l'assegurança exigida.

Prèviament a la signatura del contracte, farà arribar a l'Ajuntament l'original o còpia compulsada de la pòlissa d'assegurances.

b) Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior a un any.
Import mínim: 92.965,13 ¤
- Acreditació documental:
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració trimestral IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
De conformitat amb l¿article 90 de la LCSP, l¿acreditació de la solvència tècnica o professional de l¿empresari s¿haurà d¿apreciar tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, que s¿haurà d¿acreditar per alguns dels mitjans següents:

a) Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte en el curs de com a màxim els tres últims anys, d¿igual o similar naturalesa que els constitueixen l¿objecte del contracte, l¿import anual acumulat l¿any de major execució sigui igual o superior al 70% de l¿anualitat mitja el contracte.
En aquest cas haurà de ser superior a 43.383,73 ¤.

Els serveis o treballs efectuats hauran d¿indicar l¿import, la data i el destinatari públic o privat, i s¿hauran d¿acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest, a falta d¿aquest per una declaració de l¿empresari.
Quan el contractista sigui una empresa de nova creació; entenent com a tal; aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys; no serà aplicable aquest criteri.

b) Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no en l¿empresa, participants en el contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.

c) Títols acadèmics i professionals de l¿empresari i dels directius de l¿empresa i, en particular, del responsable o responsables de l¿execució del contracte, així com dels tècnics encarregats directament d¿aquesta, sempre que no s¿avaluïn com un criteri d¿adjudicació.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Els licitadors espanyols i la resta de licitadors estrangers d'Estats no membres de la Unió Europea o no signataris de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu, poden acreditar, aquesta solvència mitjançant la classificació empresarial especificada a continuació o una de superior:

GRUP SUBGRUP CATEGORIA
P 1 1

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya