Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Redacció del projecte i la direcció de les obres de millora en les instal.lacions esportives municipals a Begues (Exp.902092/2021).

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902092/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del projecte i la direcció de les obres de millora en les instal.lacions esportives municipals a Begues
Pressupost de licitació:
49.219,04 € sense IVA 59.555,04 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys 1 mes
Àmbit geogràfic:
Begues
Termini de presentació d'ofertes:
12/07/21 14:00 h
Observacions:
Licitació per procediment obert amb participació de Jurat.
D'acord amb l'article 187.4 de la LCSP les propostes hauran de ser anònimes. Per tal de donar compliment a aquest requisit legal les ofertes s'hauran de presentar amb un lema.

Termini : veure clàusula 9 del PCAP
Valor estimat del contracte:
54.140,94 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Criteris avaluables mitjançant un judici de valor
Ponderació: 20.00 - Criteri: Criteris avalubles mitjançant fórmules matemàtiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
- Existència d'una assegurança d'indemnització de riscos professionals, i documentació justificativa d'estar al corrent de pagament, fet que haurà d'acreditar abans de signar qualsevol dels contractes. També serà necessari el compromís de la seva renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte. Aquest requisit s'entendrà complert amb la inclusió d'un compromís vinculant de subscripció de l'assegurança referida en cas de resultar adjudicatari, que també haurà d'incloure el compromís de pròrroga o renovació de l'assegurança si procedeix.

L'adjudicatari del concurs haurà de disposar d'una cobertura de 100.000 ¤, fet que haurà d'acreditar abans de signar el contracte. Per a l'acompliment dels requisits de la fase de concurs caldrà aportar, una declaració responsable del participant en el que es manifesti que en el cas de resultar adjudicatari es contractarà la cobertura de 100.000 ¤ requerida, lliurant la documentació abans de la signatura del contracte.
(Veure plecs)
Solvència tècnica i professional
Descripció:
L'adjudicatari haurà d'esser una persona degudament qualificada i estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant corresponent. Si és una persona jurídica, haurà d'acreditar que té personal tècnic qualificat amb la titulació acadèmica i la qualificació professional idònies.
El/la tècnic/a que signarà com autor/a del projecte assumirà també la direcció de les obres i haurà de complir amb els següents requisits:

1 Estar en possessió de la titulació acadèmica d'arquitecte i estar col¿legiat en un col¿legi professional.
2 Haurà d'haver participat com autor o com a part de l'equip redactor, en un projecte d'unes instal¿lacions esportives de característiques similars que el de l'objecte d'aquest contracte, de més de 200 m² construïts i 6.000m² de pista esportiva exterior, de caràcter públic o privat, en els darrers 5 anys. Aquest requisit troba la seva justificació en la complexitat tècnica i l'especialitat de l'objecte del concurs. S'amplia el termini de 3 a 5 anys a l'empara de la Llei 9/2017 Contractes Sector Públic, donada l'especificitat de l'assistència i la durada pròpia d'un projecte i posterior direcció d'obra, i a fi i efecte de no limitar la competència.
(Veure plecs)

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya