Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Serveis d'assistència tècnica per a l'articulació d'accions i estratègies per al suport en el foment de projectes cooperatius front a la vulnerabilitat socioeconòmica amb l'expertesa necessària per desenvolupar accions de pre-emprenedoria, emprenedoria social i col·lectiva i formació en competències adaptades a les especificitats del col·lectiu, amb incorporació d'objectius d'eficiència social (Exp. 22-21)

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
22-21
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'assistència tècnica per a l'articulació d'accions i estratègies per al suport en el foment de projectes cooperatius front a la vulnerabilitat socioeconòmica amb l'expertesa necessària per desenvolupar accions de pre-emprenedoria, emprenedoria social i col·lectiva i formació en competències adaptades a les especificitats del col·lectiu, amb incorporació d'objectius d'eficiència social.
Pressupost de licitació:
76.794,67 € sense IVA 92.921,55 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/09/21 - 31/12/22
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
16/07/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
299.499,20 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Obertura sobres 2A.) :
20/07/21 13:00 L'obertura dels sobres es farà de manera telemàtica a través de l'eina Teams.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Fins a 3 pròrrogues de màxim de 12 mesos. La durada total del contracte incloent les eventuals pròrrogues serà de 52 mesos. La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes màxims de 12 mesos. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 11/06/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Automàtics
Ponderació: 50.00 - Criteri: De judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79400000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor igual o superior a 147.913,28 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 69.026,20 euros.
El criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Equip tècnic, integrat o no en l'empresa, participant en el contracte haurà d'estar compost per com a mínim tres persones, un perfil de coordinador/a, un perfil tècnic i un perfil administratiu. Els dos perfils primers han d'acreditar titulació universitària de grau superior de branca social o similar o assimilable a l'objecte del contracte i una experiència mínima de tres anys en tasques relacionades o similars o assimilables a l'objecte del contracte. El tercer perfil haurà de comptar amb una experiència mínima de tres anys en tasques relacionades o similars o assimilables a l'objecte del contracte.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya