Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

101/2021 Serveis i subministraments en règim d'arrendament per a la sonorització, il·luminació i vídeo de les activitats de la Festa Major de Sabadell

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sabadell
Codi d'expedient:
101/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis i subministraments en règim d'arrendament per a la sonorització, il·luminació i vídeo de les activitats de la Festa Major de Sabadell.
CPVs:
51313000-9 Serveis d'instal·lació d'equips de so
32342410-9 Equips de so
71318100-1 Serveis de luminotècnia i d'il·luminació natural
Pressupost de licitació:
68.002,38 € sense IVA 82.282,88 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Sabadell
Termini de presentació d'ofertes:
31/05/21 23:59 h
Observacions:
Per consultes o petició d'informació sobre el contracte adreceu-vos al telèfon i/o e-mail que consta a l'apartat A del quadre resum, annex I del Plec de clàusules administratives particulars, o bé al que figura a l'apartat 2 de l'Anunci de licitació del contracte (obtenció d'informació).
Consulteu els horaris d'obertura de les oficines de registre de l'Ajuntament de Sabadell a l'adreça: http://www.sabadell.cat/ca/fitxes-repertori?cod=3710
Com a conseqüència de les mesures adoptades en relació amb la crisis sanitària del COVID-19 així com per prevenir i contenir la propagació de l'esmentat virus, s'ha vist afectat el funcionament ordinari del registre on presentar les ofertes de les licitacions.

Es recomana als licitadors interessats que per tal d'accedir a les oficines del registre de Sabadell Atenció Ciutadana a fi de presentar les seves proposicions sol·licitin cita prèvia mitjançant el web citaprevia.sabadell.cat o trucant al 010 o al 93 745 31 10. En qualsevol cas, resulta necessari detallar per quin motiu es demana cita, així com deixar dades personals i telèfon de contacte.

No obstant això, els licitadors interessats que no hagin sol·licitat o aconseguit cita prèvia en el termini de la presentació de la convocatòria, podran presentar les seves ofertes presencialment. En aquest cas, però, serà necessari que els licitadors comuniquin al personal que controla l'accés a l'edifici del registre que es vol registrar d'entrada la presentació de la seva proposició en l'àmbit d'aquest procediment de contractació, fent menció que l'esmentada presentació està supeditada a la seva presentació puntual dins del termini assenyalat a l'efecte en el Perfil del Contractant.

Es recomana als licitadors interessats a demanar cita prèvia l'abans possible a fi i efecte d'evitar possibles incidències en la presentació de les seves proposicions.

Es recomana als licitadors interessats a consultar els horaris d'obertura de l'oficina del registre central d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Sabadell (Despatx Lluch) i la resta de registres al web municipal. Així com també la informació relativa a la presentació d'ofertes detallada a la Nota informativa implantació registre electrònic, publicada a l'apartat Documents.
Valor estimat del contracte:
149.605,24 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura Sobre 3) :
07/06/21 11:00 Servei de Cultura (sala 3). Plaça de Sant Roc, 14, 08201 Sabadell
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
S'estableix una pròrroga del contracte, a comptar des de la finalització del període inicial, fins el 10 de setembre de 2022 (finalitzada la Festa Major de Sabadell)
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Millora econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta tècnica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Valoració sobre les característiques tècniques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
51313000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import: 300.000,00 ¤
Observacions:
Justificant existència assegurança.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:


Relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims tres anys corresponents a igual o similar naturalesa de l'objecte del contracte. L'import anual acumulat en l'any de major execució será igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte.
Observacions:
S¿acreditarà mitjançant una relació dels treballs. Es podrà requerir la presentació de certificats expedits per l¿òrgan competent si es tracta d¿una entitat pública, o un certificat o declaració si el destinatari és un subjecte privat. Aquests certificats seran comunicats directament a l¿òrgan de contractació per l¿autoritat compenent.

Per determinar la correspondència entre els treballs acreditats i els que constitueixen l¿objecte del contracte s¿atendrà al CPV.
Mitjà de solvència:
Control per a l'entitat contractant sobre la capacitat de l'empresari
Descripció:
Control efectuat per l'òrgan de contractació, o per un organisme oficial o homologat competent, sobre la capacitat tècnica de l'empresari i sobre els mitjans d'estudi i investigació i les mesures de control de qualitat
Els licitadors hauran d'estar inscrits en el Registre d'empreses Instal·ladores de telecomunicacions (tipus C. Instal·lacions de sistemes audiovisuals), de conformitat amb el Reial decret 244/2010 de 5 de març i l'Ordre ITC/1142/2010 de 29 d'abril.
Observacions:
Certificat de l'organisme.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Indicació de la maquinària, material i equip tècnic del que es disposa per a l'execució dels treballs.
Observacions:
Declaració responsable acompanyada de la documentació justificativa.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya